В „Опасно изкушение“ новоизлюпената бизнесдама гони Алихан от кабинета си

Тази вечер в епизода от хитовия, турски сериал „Опасно изкушение“ Зейнеп встъпва в длъжност и влиза във владение на новия си офис във фирмата, проследи ЗАРАТА.

Зейнеп сякаш е преодляла кризата и има нова отправна точка – да отмъсти на Алихан за всичко, което ѝ е причинил. Миньончето приема новата висока длъжност в авиокомпанията и заема мястото си в специално обзаведен за нея кабинет. Зерин се е погрижила подобаващо, дори я уговаря да си вземе кола с шофьор. Но сестрата не е спокойна, тя се притеснява да не би чувствата на момичето към брат ѝ да предадат идеята им за действие.

Севда Ергинджи за връзката ѝ с Онур Туна от „Опасно изкушение“

Алихан отива при Зерин и не се стърпява. Изригвайки срещу предателството ѝ, той излива истината за Халит и връзката му с майка им. Потвърждава, че лично ги е видял като малко момче. Зерин отказва да повярва на брат си и веднага вика Халит при себе си. Разказва му каква е причината за стореното от Алихан, но той естествено отрича твърдението на брат ѝ да е вярно. И двамата са убедени, че това е втълпено от Ендер.

В офиса на Зейнеп, за да я поздрави, влиза Хакан, който е доста омърлушен. Става ясно откъде идва лошото му настроение – Ирем е скъсала връзката си с него заради случилото се с братовчедка ѝ и Алихан. Миньончето обещава да поговори с нея.

Халит отива на гробището при родителите на Алихан и Зерин. Той им говори край гроба, че не съжалява за нищо, но иска прошка от приятеля си.

И Алихан влиза при Зейнеп, донякъде доволен, че ще може да я вижда. Хакан му напомня обаче, че тя е на същата позиция в йерархията на холдинга като него и равнопоставеността ѝ дава всички права. Момичето се държи студено и му заявява, че пред него не стои старата Зейнеп, а новото ѝ Аз. Той ѝ отговаря, че повече е харесвал другата Зейнеп. Тя обаче му казва да напусне кабинета ѝ.

Йълдъз вижда Кемал в коридора на фирмата, който за пореден път я закача, че тя още го обича и го ревнува от Зехра. Младата жена отива при съпруга си, за да го пита може ли да излезе на вечеря със сестра си и братовчедка си. Той никак не е очарован от идеята, защото тя сътворява само издънки, когато е сред обществото.

(Visited 14 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!