В този ден се пазете от вътрешните си демони

Ретрограден Марс в квадратура с Плутон – (аспектът е активен от 1 до 20 октомври)

По това време са възможни наранявания, увеличаване на броя на произшествията и извънредните ситуации. Трябва да избягвате да сте в тълпата и да участвате в публични събития, особено тези хора, които имат личен или напрегнат аспект между Слънцето и Плутон в личния си хороскоп.

image0 (9K)

Необходимо е да се спазва повишена предпазливост при управление на превозните средства, да се избягват потенциално опасни ситуации и посещения на криминални райони. Засилва се борбата за власт, агресията, използване на сила, проявите на жестокост, намален самоконтрол, силни амбиции. Травматично и конфликтно време, когато човек иска да наложи собствената си сила или да унищожи нещо до основи. Лош аспект, който освобождава най-ниските прояви в човека, най-нисшите инстинкти.

Луната е в знак Рак до 03:26ч на 11 октомври

Изявява се цялата гама от различни емоции. Това е времето за проявление на онези чувства, които човек отдавна потиска в себе си. Вашият вътрешен Аз ще ви подскаже, че вие ​​сами сте заключили много емоции в себе си, отказвайки се да признаете самото им съществуване. Често през този лунен период човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции. Интуитивните усещания се засилват. Впечатлителността и възбудимостта се увеличават ( особено при жените).

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система. При хора страдащи от стомах и черен дроб е възможно обостряне на хронични заболявания, свързани с тези органи. За да предотвратите и избегнете проблеми, добре е да се въздържате от ядене на тежка храна.

Луната от 19:05ч до 03:26ч на 11 октомври преминава на празен ход.

Продължава 23 лунен ден до 00:38ч на 11 октомври (от 23:38ч на 9 октомври)

Това е един от критичните дни. Противоречив по своята природа. Изпълнен е с висок енергиен заряд, но потока на тази енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза. Нови дела не започвайте, но затова пък денят е един от най-подходящите за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие. Всеки трябва да има по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си.

Денят е изпълнен както с активност, така и с агресия. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо.

Добре е да разчистите дълговете си. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, не започвайте важни и сериозни дела. Имате реални шансове както да решите своите проблеми, така и да си създадете нови.

Полезно е гладуването и процедурите по изчистване на организма или вегетарианска диета. Добре е да се въздържате от алкохол и от месна храна. Както е известно те повишават още повече агресивността. Подходящи са млечните продукти.

Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. За предпочитане е по-малко да се общува. Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, тъй като сега е трудно да се съхрани дипломатичност в тях. В личните отношения е възможно да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като сега подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си.

Следва 24 лунен ден от 00:38ч на 11 октомври

24 слънчев ден – Добре е денят да се посвети на пост и молитва. Повече време се старайте да прекарате в дома си в уединение и мълчание, четене на книги. Добре е да се направи изчистване организма и тялото. Колкото повече се изчиствате, толкова по-леко ще ви става. Може да се занимавате също с почистване на дома, ремонт и реставрация. Приветства се ръчния труд.

Добре е да посетите храм, да започнете цикъл на гладуване, лечение.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!

Left Menu Icon