Гала отказала 20 бона заплата в бТВ

Двойна заплата отказвала Гала, за да се премести от Нова телевизия в бТВ. Тв-ветеранката не се изкушила от възнаграждението, което й било предложено. От години от Нова телевизия тя прибира заплата в размер на 10 000 лв. месечно, но Гала не склонила да забие нож в гърба на шефовете и колегите си и парите не успели да съблазнят.

Вероятно, ако беше приела, тя щеше да застане на мястото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев и отново да води предаване в същата стилистика. Гала обаче била привързана към екипа си и единственият вариант, в който би се съгласила да премине в друг отбор, бил, ако остане без работа.

Благодарение на солидна си заплата, която от години получава, 53-годишната водеща успя да завърти и собствен бизнес. Гала притежава фирма за производство на козметика. Кремовете и серумите за вечна младост, които неостаряващата тв звезда продава съвсем не са по джоба на всеки. Малко бурканче с крем против бръчки от нейната серия струва 59 лв., а серума близо 83 лв. Благодарение на многолюдната си клиентела Гала си докарва хиляди левове от продажбите и преспокойно може да се пенсионира от ефира във всеки един момент, писа „Ретро“.


image0 (9K)