Гала разбита след смъртта на племенника си

Топводещата на „На кафе“ Гала преди дни се върна от САЩ заедно с мъжа си Стефан, където бе на погребението на своя племенник Георги Пенев.

Той е син на брат й Петър. 23-годишното момче бе застреляно от полицай при проверка на адрес след сигнал за странно негово поведение. Инцидентът станал на 10 декември в предградието на Бъфало, Фредония. Според полицията служителите се натъкнали на барикадирал се млад мъж на втория етаж от къщата си.

Полицай и пожарникар се опитали да го измъкнат оттам. Младежът дълго отказвал да отвори вратата, но после излязъл и подгонил служителите на реда с нож в ръка. Самият той имал прорезни рани по гърдите и от тях течала кръв. На алеята пред къщата приклещил полицая. Според официалната информация полицаят му извикал да спре, но след неподчинението му стрелял при самоотбрана и убил младежа. Органите на реда предполагат, че младежът се занимавал с упойващи вещества.

„Беше изключително слънчево момче, съсипана съм“, споделила Гала на екипа си за ненадейно случилата се трагедия, пише в. „България днес“, цитиран от Новини.бг.

Докато Гала бе в САЩ за траурната церемония, няколко дни предаването й бе водено от Кристина Патрашкова, а от вчера то е на запис, уточниха от екипа на водещата.


image0 (9K)