Гала се помири с бременната с близнаци Ева Веселинова

Гала показа, че враждата между нея и бившата й ководеща Ева Веселинова е забравена след новината, че блондинката е бременна с близнаци. Днес предаването започна със сиртаки в чест на бившата панелистка, която години е живяла на гръцкия остров Санторини. Гала пожела леко раждане на Веселинова пред цяла България, а още вчера честити в Инстаграм, пише Hotnews.bg.

Ева Веселинова с прекрасна новина: В мен бият три сърца!

Новата панелистка Никол Станкулова, която седна в стола на Ева, пък препоръча на бъдещата майка да се наспи и да обърне внимание на приятелките си докато все още не е родила, защото после няма да има никакво време.

Тържественото начало на „На кафе” в чест на бившата панелистка цели да сложи край на спекулациите, че Веселинова и Гала са се разделили тежко скарани след скандал в ефир, на който станаха свидетели зрители в началото на лятото тази година. Факт е обаче, че не бременността е причина блондинката да изхвърчи от дамското предаване, защото Гала даде ясно да се разбере, че е два вчера е разбрала за бременността на бившата си ководеща.

 

 

(Visited 42 times, 1 visits today)