НАЙ-НОВИ:

ГЕРБ регистрира листа си с кандидати за народни представители в Стара Загора

ПП ГЕРБ регистрира кандидатите си за народни представители в Стара Загора

„Изпращаме в Парламента хора, които ще бъдат близо до жителите на Стара Загора, които ще обръщат внимание на техните проблеми, и които ги познават. Радвам се, че именно Емил Христов, досегашен председател на Общинския съвет, е начело на листата за народни представители. Познавам неговата работа и знам как всеки ден приема десетки хора в кабинета си и какво внимание обръща на всяко едно населено място. Вярвам, че със същия ентусиазъм ще направи така, че и законодателството да се променя в нужната посока, а министрите да обръщат по-голямо внимание на Стара Загора“. Това каза Живко Тодоров, областен координатор на ГЕРБ и кмет на Стара Загора, при регистрацията на листата за народни представители от партията за 27-и МИР.

Емил Христов е водачът на листата на ГЕРБ в Стара Загора. Той е два мандата председател на Общинския съвет в града и общински ръководител на партията. Христов е инженер, завършил Висшето военно училище в Шумен и Военната академия в София. Заместник-председател на УС на Националната асоциация на председателите на общински съвети (НАПОС – РБ). Председател е на Постоянната комисия по регионална политика и местно самоуправление към Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ). Владее руски и английски език.

Втори е 43-годишният инженер Борис Кърчев, общински съветник от Казанлък, председател на Комисията по култура, информационни средства и вероизповедания, член на Комисията по устройство на територията, инфраструктурата, строителството и транспорта. Председател на фондация „Чудомир“ и секретар на Ротари клуб Казанлък, Дистрикт 2482 България. Управител е на „Тракия кабел“ ООД – далекосъобщителен оператор.

На трето място в листата на ПП ГЕРБ е експертът по национална сигурност и депутат от 43-тото Народно събрание Маноил Манев. Манев бе общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2011-2015 г., председател на ПК по спорт и младежки дейности, а след това заместник областен управител. Бил е директор на Колежа по охрана и сигурност „Св. Георги Победоносец” в Стара Загора. Член е на общинското ръководство на ПП ГЕРБ.

Йоана Йончева-Фильова е второто казанлъшко лице в листата на партията за 27 МИР. 32-годишната дама е на четвърта позиция. Бакалавър по Бизнес мениджмънт от „Бостънски Университет“ и магистър „Инженер-технолог“ от университета „Проф. Асен Златаров“ в Бургас. Била е офис мениджър във фирма „Екопак“, ръководител административен отдел във фирма „Екоколект“ и търговски директор на „Рекотуб“ ЕООД.

Радостин Танев, областен координатор на МГЕРБ – Стара Загора, е пети. Той е и общински съветник от ПП ГЕРБ, член на ПК по спорт и младежки дейности и ПК по земеделие, гори и опазване на околната среда. 32-годишният старозагорец е магистър по „Финансов мениджмънт” от Стопанска академия „Д. А. Ценов” в Свищов. От години се занимава с търговска дейност в областта на земеделието.

Шестото място заема Иван Станчев от Чирпан. Той е инженер, завършил е „Изчислителна техника“ в Техническия университет във Варна и „Финанси“ в УНСС – София. От двадесет години работи в сферата на животновъдството и производството на фуражи.

Димитър Димитров от Раднево е седми в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ. Завършил е „Маркетинг и мениджмънт“ в WIFI институт по Маркетинг и мениджмънт във Виена, Австрия, както и „Машиностроене и уредостроене“ в Техническия университет в Габрово. Преминал е обучение за подготовка, изработване и управление на проекти по програми на ЕС. Занимава се търговия на метали, лагери и режещи инструменти.

Росица Копривчина, организационен секретар на Жени ГЕРБ – Стара Загора заема осмото място в листата. Директор е на Дирекция „Транспорт, чистота и екология“ в Общинска администрация. Бакалавър е по “Публична администрация“ и по „Педагогика“ от ЮЗУ „Неофит Рилски“, Благоевград. Магистър по „Икономика“, специалност “Планиране на регионалното развитие и евроинтеграция“ от Тракийски университет и по „Управление на образованието“ от ЮЗУ „Неофит Рилски“. Работила е като експерт в Областна администрация – Кърджали, както и в Областна администрация – Стара Загора.

Деветото място заема общинският съветник от Стара Загора Николай Николов. Той е член на ПК по земеделие и ПК по финанси и бюджет. На 31 години, бакалавър по „Счетоводство и контрол“ от УНСС – София, магистър по „Банков мениджмънт“ от Стопанска академия „Д. А. Ценов“, Свищов. Кмет на кметство в село Калитиново, мандат 2011-2015 г.

Юристът Деляна Николова от Чирпан е десета. Завършила е „Право“ в Нов български университет, София. Преминала е обучение за разработване на проекти по програма за развитие на селските райони. Изпълнителен директор е на Сдружение с нестопанска цел „Местна инициативна група Чирпан“.

Единадесети в листата на ГЕРБ е Спас Пеев, общински съветник в Община Братя Даскалови. Той е на 24 години, агроном. Завършил е специалност „Растителна защита“ в „Аграрен университет“ – Пловдив. Преминал е Международен магистърски курс „Plant medicine“.

Дванадесетото място е за Пламен Русев, магистър по „Изчислителна техника“ от Техническия университет в София и „Счетоводство и контрол” от УНСС. Доктор на науките от Югозападния университет „Неофит Рилски” – Благоевград. Русев е общински съветник от ПП ГЕРБ и член на общинското ръководство на партията. Бил е народен представител от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Управлява група компании, работещи в областта на туризма, строителството и химическата промишленост.

Нели Калнева – Митева е номер тринадесет. Тя е строителен инженер по промишлено и гражданско строителство. Притежава свидетелство за учителска правоспособност от Техническия университет в Габрово. Народен представител от ПП ГЕРБ в 41-то Народно събрание. Заместник-директор по административно-стопанската дейност в Търговска Гимназия „Княз Симеон Търновски” в Стара Загора. Член е на НИС на Жени ГЕРБ.

24-годишната Бояна Танева е на четиринадесето място. Бакалавър е по „Европейско право“ от университета Абъристуйт, Англия и магистър по „Европейско и международно бизнес право“ от Виенски университет, Австрия. Мениджър е в търговска фирма.

Организационният секретар на областта на МГЕРБ Катерина Иванова е на петнадесета позиция. Завършила е „Прогнозиране и планиране“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ в Свищов, предстои й да завърши магистратура „Управление на туризма“ в Нов български университет. Работила е като счетоводител, а към момента е началник отдел „Наеми и рекламна дейност“ в Община Стара Загора.

Адвокат Димо Димитров е под номер шестнадесети в листата на ГЕРБ. Той е на 41 години, роден е в Чирпан. Общински съветник в Стара Загора, член на ПК по законност и обществен ред и на ПК по териториално и селищно развитие и транспорт. Президент на Лайънс клуб „Стара Загора – Тракия“.

Мирослав Чобанов е на седемнадесета позиция. 33-годишният старозагорец е общински съветник. Зам.-председател е на ПК по здравеопазване и член на ПК по земеделие, гори и опазване на околната среда. Бакалавър по „Зооинженерство“ от Тракийския университет. Работил е в сферата на спедицията и логистиката, а в момента е инспектор в Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА).

Осемнадесето място заема Петър Манов. Той е на 28 години. Юрист, завършил право във ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”. Регионален парламентарен представител на евродепутатa Ева Майдел (Паунова).

Петя Чакърова е на деветнадесета позиция. Тя е директор на Дирекция „Социално подпомагане“ в Стара Загора. Магистър е по „Социална работа и медиация“ и по „Растителна защита“.

Двадесето място заема 39-годишният икономист Иван Монев. Завършил е „Стокознание“ в Икономическия университет във Варна.

На двадесет и първа позиция е спортистът Анелия Асенова. Тя е завършила специалност „Мениджмънт“ в Икономическия университет във Варна. Инструктор в спортен клуб. Общински съветник от ПП ГЕРБ, член на ПК по здравеопазване и ПК по спорт и младежки дейности.

25-годишният икономист Милен Димитров е на двадесет и второ място. Той е член на Младежи ГЕРБ в Стара Загора. Завършил е „Финансов мениджмънт“ в Стопанска академия „Д.А. Ценов“, Свищов.

ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon