Гледайте премиерния епизод от нова поредица на Discovery, сниман в Родопите

От общо шестте епизода от поредицата „Ед Стафърд: Изоставен“ именно премиерният епизод е сниман в българските Родопи, който ще бъде излъчен тази неделя.

„Ед Стафърд: Изоставен“ („Ed Stafford Left for Dead„) е най-новата поредица на Discovery Channel, която проследява оцеляването на британския авантюрист и изследовател Ед Стафърд в шест от най-екстремните локации на Земята.

[ad id=“255238″]

Епизодите от поредицата ще разкрият пътешествията на Ед в най- разнообразни и предизвикателни терени, климатични условия и много различни трудности, криещи дори опасности, свързани с местните растения и животни.

Наред с оцеляването на авантюриста в пустинята Атакама в Боливия, в монголския Алтай, Мадагаскар, Анамските планини на Лаос и в Панама, ще видим още как и дали Ед Стафърд ще се справи с предизвикателствата на планинските условия за оцеляване в Родопите в България.

[ad id=“225664″]

Успява ли да види Ед Стафърд красивата и гостоприемната страна на Родопите по време на 10-дневното си оцеляване в дебрите на планината или тъкмо обратните на тях ще имаме възможността да гледаме в премиерния епизод от документалната поредица на Discovery Channel „Ед Стафърд: Изоставен“ на 29 октомври, неделя от 21:00 часа.


image0 (9K)