Грижа за кожата – как да се преборите със старенето?

„Остаряването е въпрос на ген“.

Ако някога сте чували тази реплика, то знаете, че не е напълно вярна. Да, за всичко има отношение генът ни, но и нашите усилия имат значение. И да, има какво да направим и ние по въпроса с бръчките.

Като всяка жена, след определена възраст започнах да се интересувам много по-активно от бръчките, причините за тяхната поява и ефективни методи за борба с тях. И с много питане, консултации и въпроси, откроих няколко основни неща, които трябва да се знаят.

1. Не можете да спрете изцяло процеса на стареене, но можете да съхраните перфектния външен вид за много по-дълго и да се радвате на гладка кожа.

2. Отношението ви към кожата е основно – трябва да полагате грижи както за поддръжка и козметика, така и за факторите, оказващи негативно влияние.

3. Доверете се на медицината и науката – живеем във време, в което козметиката е толкова иновативна и предлага толкова много, че е грехота да не се възползваме.

Как аз се боря със стареенето? С високоефективни продукти за грижа за кожата, правилно хранене, здрав сън и много положителни емоции.

Време е да ви представя Vichy Liftactiv Collagen Specialist – черешката на тортата в моята ежедневна рутина против стареене.

Няма да скрия, че при избора на конкретно този крем факторите са няколко. Първо, доверих се на репутацията – Vichy е бранд №1 против стареене в европейските аптеки. И си казах, че надали това е случайно, щом толкова много жени в Европа се доверяват на една марка, то определено тя е ефективна.

Vichy също така са пионер в изследванията на експозома – сборът от всички вътрешни и външни фактори, на които сме подложени през целия си живот – които оказват голямо влияние върху здравето на кожата, защото тя е нашата първа защитна линия и най-големият орган.

https://www.dnes.bg/


image0 (9K)