Гринго си написа името на капака на колата, подарена от Софка

Хората са казали „хубава работа, ама циганска“. Хубава и скъпа, но кичозна – така изглежда и новата кола на Гринго, половинката на Софи Маринова. Охранителят, който заработва в Германия и където дойде, се похвали с нов мощен джип за около 150 бона. Най-вероятно колата е подарък от любимата му Софка.

Возилото е „Рейндж Роувър Спорт” и е с персонално написано име на предния капак. Там с големи букви пише GRINGO, да не би ромът да остане незабелязан. Кичът е запазена марка на Софка и Гринго. Преди повече от 10 години фолкаджийката си купи Ауди Q7, като си написа името на задния калник, а днес историята се повтаря. Явно двойката, която ту се събира, ту се разделя, а понякога се бие, са фенове на брандирането на колите с имена, да си личи отдалеч чие е возилото.

Преди 2 години ромската перла подари на Гринго пикап за рождения му ден. Возилото се оказа прекалено голямо и го смениха за тогавашната най-нова S-класа на същата марка. Изпълнителката не пести средства за любимите си мъже и е ларж с подаряването на коли. Разбира се, Тодор Давидов-Гринго все още не е признал дали бялото бижу на четири колела е дар от любимата му, но вече си направи фотосесия с джипа и го афишира в социалните мрежи.

Заради Ковид кризата и затворените заведения в момента чалга бизнесът живее от спестяванията си, защото повечето певици нямат доходи и работа. Явно етрополската легенда е спестила доста, защото само за последните 2 години купи 3 скъпи автомобила. През 2019-та година Софка призна, че сама си е подарила нова кола. „Много е хубава. Има интересен номер – СМСМСМ – все едно моето име, изписано три пъти“, обясни чалага певачката преди година. Тя се е изръсила с 10 бона само за гъзарския номер. Целта отново е да бъде разпознаваема на пътя, писа „Уикенд“.

През лятото гласовитата певица купи джип на сина си Лоренцо. Младокът навърши 18 години и мама го зарадва с баровска кола, която той после продаде и си взе по-евтина, призна пред „Уикедн” самият той. Сега явно е дошъл моментът за смяна на автомобила на Гринго и Софка го е сюрпризирала с големия дар. Джипът най-вероятно е на изплащане, едва ли ромката е дала кеш 150 бона. Нищо чудно след следващия им скандал айтозлията да остане без бялото бижу.

„Ако пак се скарат или й посегне, Софи със сигурност ще си вземе колата и ще я продаде. После може пак да се сдобрят и ще му купи нова. Такава си е тя. Купува, взима, продава, връща, разделя се, събира се и пак наново. Не мисли за утрешния ден и дали има пари да го изплаща”, коментираха близки до колоритната чалгаджийка.

 


image0 (9K)