Гъмзата развя перчем, присади си буйна коса

Нова прическа разхожда Йордан Йончев-Гъмзата. Тромпетистът на Слави реши да смени коренно имиджа си и да се раздели с прословутото си голо теме, с което беше известен в последните години. Така от няколко месеца той се радва на буйна гъста грива, която дължи на процедура по присаждане на коса. Според слуховете музикантът се е подложил на процедурата в елитна клиника в Истанбул. Турската столица е предпочитано място за естетични и пластични интервенции заради високото качество на работа на повечето клиники там.

По всяка вероятност тромпетистът е предприел крачката преди повече от половин година. Основно правило при присаждането на коса е, че крайният резултат е видим минимум 7-8 месеца след процедурата, а Гъмзата вече се радва на гъст перчем. Той е толкова доволен от новата си придобивка, че не иска да се подстригва късо, а умишлено пуска по-дълга коса, с която спокойно може да си прави малки плитчици. Той мие косата си със специални шампоани, препоръчвани от лекарите, а с жена му си правели заедно и маски за лъскав и мек косъм. Нуйната му грива обаче го е превърнала в обект на жестоки подигравки.

Колегите му от Ку-ку Бенд не спирали да се шегуват с него, а Краси Радков дори му лепнал прякор Мокета, с който и останалите от екипа започнали да се обръщат към него. За щастие музикантът разбирал от майтап и изобщо не се трогвал от подигравките. Йончев за последно се е виждал с дълга коса преди повече от 25 години. Когато започва работа в Ку-ку Бенд по примера на Слави се подстригва нула номер и повече от 2 десетилетия се подвизаваше с голо теме, пише „Галерия“.

 

(Visited 107 times, 1 visits today)

image0 (9K)