Дамите с тези имена пленяват всеки мъж

Всеки човек има свои собствени стандарти и концепции за красотата, но мненията на мнозина, че всичко започна още с името на човек.

Името на човек е най-важното нещо, което той има. Казват, че то дори може да предопредели съдбата на носителя му.

Зад буквите на името ви могат да се крият много емоционалност, чувственост и нежност.

Ето кои са женските имена, които биват носени от много красиви и обаятелни дами.

Илина

Тези дами са благородни и обичат да светят под светлините на прожекторите. Жените, които носят това име са взискателни към себе си и външния си вид. Те следят модните тенденции и подчертават естествената си красота. Обикновено имат страхотен вкус.

Виолета

Това рядко име се асоциира с цветето теменужка и виолетовия цвят. Растението символизира романтичните черти на характера на всеки, който носи такова красиво име. Тези дами са много фини, нежни, чувствителни и емоционални по природа. С тях трябва да се отнасяте внимателно.

Семейният статус по никакъв начин не се отразява на влюбената Виолета. Тя винаги е в в центъра на мъжкото внимание и често половинката й изпитва ревност от поведението й.

Елена

Освен безпрецедентна красота, дамите, които носят името Елена, са с много силен и твърд характер. Тези жени са жизнени и много привлекателни. Те могат да бъдат сдържани или пък чувствени.

Дамите с името Елена не могат да бъдат наречени модни диктатори, но определено мъжете обръщат внимание на стила им.

Изабела

Името, съдържащо корена „bella“ на испански означава „красива“. И не напразно, защото външният вид за такива жени обикновено е бляскав и запомнящ се. Те са упорити и привличат силни и темпераментни мъже.

Изабела се характеризира с много страст и чувственост.

Мария

Древните гърци са тълкували името Мария, като „Желана“. Това е вярно – жените с това название са просто магнит за мъжете. Въпреки това тези дами обикновено са силни и смели и обичат моногамията.

Мария е милостива и знае как да спечели всички около себе си с обаянието си. Тя се отличава с гъвкавост на характера.

jenata.blitz.bg

(Visited 5 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!