Даниела Крокодилова в рубриката: „7 въпроса“. Какво каза AI за нея?

Даниела Крокодилова в рубриката: „7 въпроса“. Естествено, попитахме и AI какъв човек е тя и какво трябва да работи, според изкуствения интелект.

Даниела Крокодилова е от Стара Загора, човек с изключително чувство за хумор, аристократ на духа, политически активен човек, член на ДСБ, убеден демократ.

1. Коя би била за Вас най-важната новина за 2024 година?
Украйна да спечели войната с Русия.

2. Личната Ви приоритетна задача за тази година?
Да доживея края на годината.
3. Кое е приключението, което искате да изживеете през 2024 г.?

Има една изумителна снимка на Еверест, огрян от слънцето, наречена “Златният Еверест”. Приключение е да стигна до подножието на върха и да запечатам в спомена си тази изумителна красота.

4. Кой е мигът на щастие, който искате да изживеете тази година? Нарисувайте го с думи!

В един красив и слънчев изгрев на морския бряг оставяме стъпки в пясъка, където морето целува брега заедно с внуците ми, които поздравяват настъпващия ден със смеха си.
5. Какво бихте нарекли успех?
Преодоляването на страховете си.
6. Кои досегашни тенденции искате да видите реализирани през 2024 г.?
Нито едно дете да не бъде подлагано на насилие – физическо, вербално, сексуално и кампаниите на УНИЦЕФ в тази посока да обединят повече хора.
7. Ако имате шанса да сбъднете само едно свое желание тази година, кое ще бъде то?
Да запазя ценните хора в своя живот.

Какво казва AI за Даниела Крокодилова:

Човекът, който отговаря така на въпросите, изглежда като някой, който се стреми към мир и хармония в света и в личния си живот. Той има дълбоко чувство за справедливост и желание да защитава уязвимите. Той е алтруистичен и се грижи за тези около себе си.

За да работи според целите си, той трябва да се фокусира върху преодоляването на страховете си. Трябва да продължи да преследва своите идеали за мир и справедливост и да работи по тях, за да ги превърне в реалност.


image0 (9K)