ДБ и ПП с протест срещу промените в Изборния кодекс

ДБ и ПП с протест срещу промените в Изборния кодекс
ДБ и ПП с протест срещу промените в Изборния кодекс

Снимка: БГНЕС

image0 (9K)

От „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ организират нов протест пред парламента, а причината са промените в Изборния кодекс. Той е насрочен за днес в 18:30 пред Народното събрание и е под надслов „За честни и свободни избори!“.

„Цяла нощ, на всяка цена! Хартиената коалиция току-що реши парламентът да заседава, докато не приеме окончателно промените в Изборния кодекс. ГЕРБ, ДПС и БСП са твърдо решени да върнат хартията и да прегазят окончателно Изборния процес, да ни върнат страната ни десетилетия назад. Твърдо решени са това да стане още днес“, се казва в позиция на „Продължаваме промяната“ до медиите.

Още по темата

1 дек 2022 15:20

4

1 дек 2022 14:20

48

1 дек 2022 11:47

222

„Ние обаче няма да се примирим това да стане тихо и по тъмно. Гражданите са последната преграда пред „Хартиената коалиция“. Ще ги осветлим и ще покажем непримиримата си воля за честни и свободни избори“, подчертават от „Продължаваме промяната“.

“Щеше да има дебат, щеше да има парламентарна комисия, щеше да има изслушване на всички аргументи – не го видяхме. Решили са днес да прокарат това, което са си наумили – да скрепят своя съюз с връщането на хартиената бюлетина. Ако гражданите искат да ни подкрепят, денят е днес“, заяви съпредседателят на ДБ Христо Иванов.

https://www.dnes.bg/

(Visited 31 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!