Денят на чудесата през 2021 година

На 28 януари тази година Слънцето и Юпитер ще се засекат на една и съща точка в небесния небосклон. В астрологията този феномен е познат като годишния съвпад между Слънцето и Юпитер и се смята за един от най-късметлийските моменти. Някои дори го наричат “Денят на чудесата”.

На този ден двете планети обединяват своите “супер сили” и отварят вратите на възможностите за всички нас. Чудото всъщност е смяна на възприятието от страх към любов и точно това ще имаме възможност да постигнем на 28 януари.

Юпитер е известен като планетата на боговете, а Слънцето може да ни даде куража да се справим със страховете си именно с помощта на космическите сили.

Юпитер сменя знака си на всеки 12-13 месеца, затова всяка година съвпадът се случва в различен зодиакален знак. Тази година той ще бъде във Водолей, който е символ на свободния дух, обществото, технологиите и идеалъзма. Затова именно 28 януари ще бъде чудесен ден, в който да напишете новододишните си обещания и ако е необходимо да коригирате курса, в който е поел животът ви.

Съвпадът на Юпитер и Слънцето ще ви даде възможност да видите ситуациите в живота си от по-широка перспектива и така ще успеете да планирате по-големи промени, които да ви донесат късмет и чувство на удовлетвореност.

Тазгодишният Ден на чудесата ще съвпадне с първото Пълнолуние за годината, което ще се случи в Лъв. Това означава, че силата на съвпада между Юпитер и Слънцето ще бъде увеличена допълнително и наистина ще ни даде възможност да мечтаем с размах.

Марияна ВЪЛЕВА, woman

 


image0 (9K)