Ден за прошка. Постарайте се да прекарате повече време вкъщи

Луната е в знак Лъв от 00:46ч до 01:40 на 10 февруари

В това време хората проявяват качества като щедрост, благородство, сърдечност, гордост, упоритост, смелост, силна воля, повишена самооценка и увереност в собствените сили.

Засилва се склонността към честолюбиви замисли, появява се стремеж към разточителност, екстравагантност и доминиране. В постъпките може да се наблюдава театралничене и понякога се вкарва нотка драматизъм.

Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Продължава 15 лунен ден до 16:46ч на 8 февруари (от 15:35ч на 7 февруари)

Денят е труден и сложен. Запазвайте спокойствие във всяка ситуация, не се поддавайте на изблиците на емоциите. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този ден.

Всички неща започнати по това време са обречени да срещат препятствия. Пазете се от кражби и измами. Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения – възможни са кавги и сериозни конфликти. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи.

Следва 16 лунен ден от 16:46ч на 8 февруари до 18:02ч на 9 февруари

Това е един светъл и чист ден, ден за миротворство. Символи на деня са гълъб, пеперуда.
Този лунен ден е свързан със знака на Везните. Ден за равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Добре е във всичко да се търси златната среда. Нужно е да се запази невъзмутимост и спокойствие.

Постарайте се да бъдете кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. Много лошо е в този период човек да нервничи, за излиза извън себе си от нерви, да влиза в излишни и дълги разговори.

В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази спокойствие в отношенията. С шестнадесетия лунен ден са свързани чакрата на Манипура и далака, които трябва да бъдат изчистени. Злоупотребата с енергията на този ден, крещенето, гневът водят до заболявания на кръвта.

Това е ден за обновление на кръвта. Ако се замърсят дрехите ни, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота.

Добре е да правите физически упражнения, физически труд, както и работа над своите духовни ценности. Този ден е много личен и не е благоприятно да се прекара в компании. Подходящо е за уединение и мълчание. Удачно време за планиране на бъдещи дела.

Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Най-добре е само за разпускащ масаж с ароматични масла.

Много нежелателни са случайните интимни връзки и колкото и да ви съблазняват, колкото и да се изкушавате, просто не се поддавайте. Всички подобни срещи завършват с някакви неприятности предимно със здравето. Въобще всякакви интимни авантюри са неприемливи в този период.

25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома.

Родителите  днес трябва да отделят повече време да бъдат заедно с децата си. Постарайте се да изпълните техните молби и желанията им. Намерете време да общувате с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.


image0 (9K)