Десислава Атанасова: Разпад на ГЕРБ няма да има

Разпад на ГЕРБ няма да има, колкото и това да прорукуват нашите политически опоненти. Това обяви депутатът от управляващата партия Десислава Атанасова в предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ. По думите на Атанасова, партията е стабилна.

„ГЕРБ като управляваща партия е правила немалко грешки, въпросът е, че ние мисля на време взимаме своите поуки, винаги когато е поставено под съмнение или личността на определен политик, или определена политика, ние преразглеждаме своето решение спрямо него или воденета от него политика“, каза в предаването Десислава Атанасова.

Според нея е нормално партия, която е в политическия живот от десет години да натрупа своите негативи.

image0 (9K)

Атанасова коментира и последните промени в Изборния кодекс, като отрече каквато и да е възможност за манипулация на идващите избори. По думите ѝ, е нормално те да се провеждат комбинирано както досега, а именно чрез машинно и електронно гласуване. Такива са били и последните местни избори.

„Ако кажем, че гласуването с хартиени бюлетини може да бъде манипулирано, защо в столични райони, спечелиха хора от „Демократична България“, манипулирани ли са тези избори“, попита риторично Атанасова.

Тя коментира също така, че е нормално да се увеличи ролята на референдумите, защото така се дава възможност на хората да участват пряко в управлението на страната.

Десислава Атанасова коментира и протестите, като каза, че те показват, че в страната управлението е демократично и всеки може да излезе и да изрази своето мнение и искане.

 

(Visited 4 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!