Деси Банова: Научих се на дисциплина

„Дори аз самата понякога не мога да повярвам, че съм правила едно и също нещо 20 години. Смятам, че когато човек излезе от зоната си на комфорт, тогава се случват хубавите неща”.

[ad id=“225664″]

Това заяви Деси Банова в сутрешното предаването „Събуди се”.

„Научих се на дисциплина. Ставането в 4 през нощта за прогнозата, не е лесно нещо. Бях канена на редица международни форуми по темите за климата. Това остава сред основните ми интереси”, призна Банова.

„Аз принципно не съм рисков човек. Знам, че промяната в повечето случаи е нещо позитивно, но ми е трудно да я направя. И в професионален и в личен план правя голяма промяна. Сигурно много хора правят връзката между двете неща, но няма такава. Така се случи. Понякога си казвам: „Това сън ли е?“, заяви Деси Банова.

[ad id=“236993″]

Президентът Росен Плевнелиев помагал с немския език на чаровната си половинка, разказа още Деси Банова.

„Той тръгва със счупена Лада за Германия и е спял по паркингите. Неговата история е много показателна от къде тръгва и докъде стига с труда си и амбицията си. Той не е знаел езика, а в момента аз му се възхищавам как говори немски. Тормозя го да ми помага с немския, защото преди го знаех, но като не го практикувам, съм го забравила“, призна тя.
Нова телевизия

(Visited 4 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

image0 (9K)