Деси Банова продължава с признанията за личния си живот

Бившата синоптичка и настояща съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев, продължава с признанията за личния си живот. Те предизвикват повече смях у телевизионната аудитория, отколкото възхищение.

По време на „Черешката на тортата“, тя изуми с потресаващата история за кърмата си, и то в компанията само на мъже, тъй като другата  участничка отсъстваше.

„Пътувахме извън България. Аз не бях със сина ми, но не исках да загубя кърмата си и трябваше да я цедя на всеки 3 часа. Това се случва с електрическа помпа помпа и на австрийското летище в помещенията за бебета нямаше никакъв контакт. Единственият, който намерих беше пред дамската тоалетна и съпругът ми застана с едно палто да ме прикрива, аз седнах на един куфар. Исках да запазя всяка една капка. На връщане, тръгваме да се прибираме с една огромна хладилна чанта с кърма“, разрива Банова.

Американските власти обаче не се трогват от воплите на Банова, че е събирала кърмата за своя син и конфискуват хладилната чанта с храната за Йоан Плевнелиев, писа „Минаха години“.

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!