Джизъса в Азия с новата си изгора, живеят в къща за €2500 месечно

Бившият футболист Благой Георгиев-Джизъса забегна в Азия след раздялата с nлеймейтката и майка на четвъртото му дете Златка Райкова, е научил ексклузивно „Галерия“. Той е заминал с новата си изгора, за която е известно, че е собственичка на хотел във Велинград.

Зад граница двамата са наели ултралуксозна къща на брега, с частен басейн и кът за развлечения за 2500 евро на месец. Жилището е избрано от брюнетката, с която Благой има афера от няколко месеца насам. За да се защитят от недоброжелателите си, двамата не издават точната локация.

Близки до двойката обаче са информирани, че къщата разполага с три големи спални, стаи за гости, просторна всекидневна и веранда. В скъпия дом Георгиев ще посрещне първо децата си Давид и Йоанна, които са плод от любовта му с бившата гимнастичка Христина Витанова, и Благой-младши, с когото Златка го дари през септември 2019 г.

При татко си децата ще остават за няколко седмици, през останалото време за тях ще се грижат майките им. Любопитна подробност е, че апартаментът в село Иваняне край София остава за плеймейтката. Той бе купен с хонорара от развлекателното риалити предаване „ВИП Брадър“.

Преди броени дни русата изкусителка също разкри, че има нов мъж до себе си. Става дума за много богат мускулест мачо, който обикаля столичните улици с последен модел „Мерцедес“. Освен с тлъста банкова сметка, той може да се похвали с чисто минало – не е бил забъркван в изневери, няма деца и не е бил женен.

 


image0 (9K)