Димитър Рачков – най-добре платеният актьор в страната ни

Димитър Рачков ще се къпе в пари от септември, когато се завръща с нов сезон на своето „Забранено шоу” в Нова, шушукат в артистичните среди.

За да го навият да преподпише договора си, предложили му повишение на и без това космическата му заплата. Говори се, че от есента той ще прибира поне по 100 бона на месец. Според слуховете, той взима фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лева на предаване.

Но дори този звезден хонорар не бил в състояние да го задържи в студиото, тъй като освен двата часа пред камерите, той ежедневно се бъхтел зад кадър, за да помага на екипа, който работи в шоуто му. И понеже вече нямал сили, а и рейтингът на предаването напоследък намалява, завръщането на Митко в ефир след лятната ваканция било под въпрос, пише „Уикенд“.

Както обаче е известно, онова, което не се оправя с пари, се оправя с повече пари. Водени от този принцип, в телевизията предложили по-висок хонорар на най-голямата звезда в ефира си. Официалната сума, под която той се подписва, се пази в тайна, но според слуховете досега Рачков е прибирал 80 бона на месец. Най-вероятно заплащането му от септември ще бъде закръглено поне на 100 хиляди, което е хонорар-мечта за всеки роден актьор.

Както е известно, първият епизод на „Забраненото шоу” събра 2,5 милиона зрители – рекорд, който не е правен. След това рейтингът започна бавно да пада, като в края на сезона зрителите съвсем намаляха. Въпреки това обаче в Нова към момента не виждат по-подходящо предаване, с което в неделната вечер да бият конкуренцията на Би Ти Ви.

В екипа на Рачков се притесняват, че ако досега в шоуто е било тежко, отсега нататък ще бъде непоносимо, тъй като няма да се допускат никакви погрешни стъпки. Това ще предизвика огромно напрежение в целия екип и най-вече – във водещия, чиито нерви и без това са опънати до крайност. Дано поне през лятото успее да си почине добре, преди да се върне в играта през есента.

На финала на предаването звездата обяви, че се завръща в ефир през септември.

(Visited 24 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!