Дневен хороскоп за 23 септември 2022

Риби – добър късмет, но и много нерви, Водолей – нови възможности за развитие

ОВЕН

Напрегнат ден

Въпроси, касаещи бъдещи ваши изяви ще ви накарат да потърсите повече информация по тях. Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, петък ще бъде доста напрегват за Овните.

Необходимо е да повишите наблюдателността си, и да сте много предпазливи, защото възникват много подлости.

ТЕЛЕЦ

Добър, действен късмет

Ще се чувствате далеч по-добре, ако се постараете да изчистите недоразуменията, които има между вас и близките ви, задълбочаването им ще създаде повече проблеми. В основата на вашият късмет през този ден е заложен късметът, които ще „свърши работата си” докрай, предоставяйки ви доста добри възможности за делови успехи и удовлетворителни парични печалби. Денят е надежден и за освобождаване от зависимости, както и за решаване на проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Повишете вниманието

Аргументирано и проникновено ще говорите по въпроси от социален, политически и правен характер. Вашите проблеми през този ден се отнасят към невъзможността да реализирате планираните си цели, независимо от факта,че някои Близнаци са го сторили перфектно. Сега най-важното е да обърнете повече внимание върху защитата си, и да се пазите от неочаквани удари, и от нервността си.

РАК

Владейте нервността

С умението си проникновено да вниквате в нещата, да разбирате чуждата болка и да откликвате на нуждите им се превръщате в търсени и предпочитани партньори. Този ден ще е труден за Раците, но ако преодолеете заобикалящия ви негативизъм и действате последователно, имате шанса да постигнете успех. Избягвайте ситуациите, които създават условия за кавги, и владейте нервното си напрежение. Деловите преговори ще преминат успешно.

ЛЪВ

Напрегнати взаимоотношения

Днешният ден ще бъде натоварен както емоционално, така и от професионална гледна точка. Денят, макар и напрегнат, ще е успешен за Лъвовете. В службата, респективно в сферите от бизнеса, не бива да влизате в конфликти, за да не попаднете под ударите на вашите противници. Пазете се от коварството на онези от заобикалящите ви, които постоянно разпространяват клевети и лъжи за вас.

ДЕВА

Кавги пречат за успеха ви

Професионалните ви търсения ще ви срещнат с подходящите хора, от които може да почерпите знания, опит и протекции. Дневната ситуация за Девите никак не се различава от обстоятелствата характерни за предния знак. Шансът ви за успех съвсем не е слаб, но във взаимоотношенията с околните настъпва острота, която в много случаи ще има по-сериозен ефект, и не се ли ограничи своевременно, ще прерасне в кавги.

ВЕЗНИ

Силно напрегнати

Събитията ще се случват с ускорено темпо. Но не бързайте да късате мостовете с хора, които могат да са ви полезни за в бъдеще, само защото са ви ядосали. И за Везните проблемите през този ден са свързани с противоречия характерни предимно в службата и бизнеса. В сферите на бизнеса ще са много остри, и без съмнение ще предизвикат за дълго време доста неприятности на мнозина. Трудно ще се достигне до разбирателство, поради нерви.

СКОРПИОН

Делово раздвижване

Намирате ефикасен лек за физическото си неразположение, като се освобождавате от вредните си навици. Петък е благоприятен от гледна точка на предстоящи промени, засягащи предимно деловите позиции на Скорпионите. Чрез въпросните изменения позициите на мнозина ще се утвърдят, а на други от зодията предстои съвсем неочаквано да се освободят от пречещи делови фактори.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте конфликтите

В превъзходна форма сте и контактите с околните ви носят необичайно удовлетворение. Денят е благоприятен за осъществяване на делови ангажименти и за финансова реализация, но ще е много напрегнат. хубаво е да се владеете по-ефективно. Дадете ли предимство на нервността си, ще последват остри конфликти, а последните в някои случаи може да завършат непредсказуемо.

КОЗИРОГ

Добри постижения, но се владейте

Има много неща, на които следва да обърнете внимание, за да подобрите настроението, ефективността на работата си и не на последно място атмосферата на дома. При представителите на Козирог напрежението през този ден ще е значително по-малко и ще действат успешно за реализацията на целите си в службата и бизнеса. С най-значителни постижения изпъкват онези от зодията, които ще водят преговори. Владейте нервите, за да нямате проблеми.

ВОДОЛЕЙ

Нови възможности за развитие

Можете да получите това, което искате, стига достатъчно силно да го желаете. По своето развитие петък се оказва доста динамичен от гледна точка на новости. За едни от зодията те определено са свързани с контактите в обществените среди, даващи шанс за образуване на нови партньорски взаимовръзки, а при други обхващат личния план. Избягвайте споровете!

РИБИ

Добър късмет, но и много нерви

Работата напоследък ви идва в повече, затова опитайте се днес да не се натоварвате прекалено. Силният ви късмет се разгръща с видими темпове, и определено подчертава, че предстои етап на чудесни промени. През този ден не е изключено да се сблъскате с неправомерните действия на хора от заобикалящото пространство, целите на които са печалби постигнати за наша сметка.

https://www.dunavmost.com/====


image0 (9K)