Дневен хороскоп за 26 септември 2022

Проблемите, които имате в момента, може и да не се задълбочат, но със сигурност ще възникнат нови

Някои промени, чието развитие ще следите през тази нова седмица, или в които ще вземете пряко участие ще започнат още от днес едно по-динамично, а понякога и неочаквано развитие.

Непредвидими ще се окажат разговори, събития или преживявания касаещи вашия дом и близкия ви кръг от роднини. Неочаквани ще са и новините, които ще получите, или които ще чуете от близо или отдалеч.

Неясни ситуации ще възникнат в различни сфери от живота ви, и на някои от вас това ще подейства доста стресиращо, особено ако сте свикнали да живеете в някакъв безоблачен комфорт. Развитието, образованието и личния живот на децата ви, също ще бъде свързано с някаква доза несигурност и неяснота.

Проблемите, които имате в момента, може и да не се задълбочат, но със сигурност ще възникнат нови.

Овен

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Съхранявайте старателно документите и парите си. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Утрешният ден ще позволява подготвяне на договори, обвързващи Ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Утре сте с променливо настроение. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Утрешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Не допускайте хора около Вас да пречат на работата ви, предпочитайте да действате самостоятелно. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Бъдете борбени.

Близнаци

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Щадете себе си и по-малко мислете за работа утре. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Близките също желаят да им отделите от времето си. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Утре просто е такъв ден.

Рак

Утрешния ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Утрешният ден е добър за вършене на рутинна работа и за изпълнение на ежедневните Ви ангажименти. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Лъв

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Успехът Ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Утрешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Утрешният ден ще Ви носи известно настроение. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Безболезнено ще преодолеете затрудненията на работното място, ако работите в сътрудничество с колеги и хора, които разбират от естеството на работата Ви. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Утрешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Везни

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. През понеделник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Екипната работа утре може да Ви е трудна, защото мнението Ви често ще се различава от това на останалите участници. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Вашата безкористност е обект на забележки от страна на някои хора, не им обръщайте внимание, водете се от съвестта си. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете борбени.

Скорпион

Понеделник е успешен ден за Скорпионите. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Понеделник е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Бъдете активни в спорта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Стрелец

Понеделник е успешен ден за Стрелците. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега. Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Не прекалявайте с похапването. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ваш близък има нужда да го изслушате и да му дадете подходящ съвет. Утре трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Козирог

Понеделник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Търпеливо преодолявайте незначителните неприятности, за да не Ви пречат на работата. Утрешният ден ще е благоприятен да обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Бъдете оптимисти.

Водолей

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Утрешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Утрешният ден е подходящ за рутинна работа. Утре трябва да избягвате споровете.

Риби

Утре интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Бъдете активни в спорта. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Но все пак не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем- защото ще се отчете като загуба. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки. Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

https://www.dunavmost.com/====


image0 (9K)