Днес в „Наследство“: Яман получава обаждане от Икбал, която го моли да я спаси

Яман задейства издирването на Икбал. Когато се връща в колата, той вижда, че Сехер е заспала. Сваля сакото си и я покрива с него.

Сехер се разбужда и пита Яман дали има нещо ново за Икбал. Той й отвръща, че ще я върне в имението, а след това ще продължи с издирването на снаха си. Сехер обаче настоява да остане с Яман.

Яман започва да усеща, че Сехер си е възвърнала доверието към него.

В този момент телефонът на Яман позвънява. Недим му съобщава, че са открили автомобила на Икбал. От нея, обаче, няма и следа, а шофьорът е убит.

Яман и Сехер моментално се запътват към мястото, на което е зарязана колата на Икбал.

В имението Зия не е на себе си и чака пред входната врата Икбал да се прибере. Дженгер се опитва да го разсее, но безуспешно.

Съкилийничката на Зухал я уведомява, че още тази вечер Карамлъ ще предадат откупа за Икбал. Зухал настоява сестра й да бъде измъчвана още малко, преди да бъде освободена.

Яман и Сехер пристигат на мястото, а Недим ги уведомява, че полицията не знае за отвличането на Икбал. Яман предупреждава Недим да не замесва властите – както са го предупредили похитителите на Икбал.

В този момент Яман получава обаждане от Икбал, която го моли да я спаси… Той й дава дума, че всичко ще е наред.

През сълзи Икбал казва, че похитителите ще я убият, ако не предаде откупа.

Яман заявява на похитителя, че парите са събрани. Той обаче му затваря. Яман побеснява.

Сехер се опитва да успокои Яман, а той й казва, че е длъжен да спаси Икбал заради брат си.

В този момент Зия се обажда на Яман и го пита кога Икбал ще се прибере у дома. Яман дава дума на брат си, че любимата му ще се върне в имението невредима.

Недим получава информация, че Икбал е отвлечена от цигански барон. Яман веднага се насочва към скривалището му. Там намира на пода венчалната халка на Икбал. От нея обаче там няма и следа.

Похитителят на Икбал разбира за действията на Яман и увеличава откупа от 1 на 5 милиона.

Яман получава на телефона си видеоклип, на който се вижда как Икбал е изтезавана. Сехер го моли да не го гледа. Яман се обвинява за случилото се със снаха му.

Икбал е отведена в друг склад. Там тя вижда друга жена, която твърди, че също е отвлечена. Оказва се, че въпросната жена е подставено лице, пред което Икбал да проговори за всичко и да бъде записана.

Източник: Telenovellas News


image0 (9K)