Довечера: Премиера на най-добрия турски сериал за 2020 година

Вероятно феновете на наскоро завършилия „Завинаги“ трудно ще приемат нова теленовела, която да замести любимия им филм, но довечера в праймтайма на бТВ започва „Безмилостен град“ – обявеният за „Най-добър турски сериал за 2020 година“.

Премиерното му излъчване тръгва от 20 часа на 4 януари и зрителите ще станат свидетели на изконните човешки чувства любов, коварство и амбиция.

В сериала участват любими на публиката актьори.

В главните роли блестят звездите на: Мине Тугай („Кварталът на богатите“) и Дениз Уур („Огледален свят“), а техен екранен партньор в ролята на Агях е Фикрет Кушкан („Златната клетка“). С особен финес влизат и младите надежди на турското кино и телевизия в лицето на изгряващия талант на Озан Долунай („Висше общество“), Сера Кутлубей („Семейни тайни“), Бахар Шахин („Моят живот“) и др.

Историята:

Успешният бизнесмен Агях Карачай живее в огромно имение заедно със своята красива и амбициозна съпруга Шениз, безотговорния си син Дженк, дъщеря си Дамла и племенника си Недим, който е инвалид. Когато преди години най-големият брат на Агях умира, той не само наследява огромното му богатство, но и поема грижите за племенника си, когото обича безрезервно и прави всичко възможно да не му липсва нищо. Шениз обаче ненавижда Недим, тъй като той пази една тайна. Коварната жена започва тихомълком да му дава опиати, за да го държи дезориентиран. Агях дори не подозира за действията на съпругата си и мисли, че лечението на племенника му не дава резултат.

Ситуацията става още по-сложна, когато Агях се разболява и открива, че има сериозен сърдечен проблем, който застрашава живота му. Той знае, че ако се спомине, Шениз, Дамла и Дженк няма да оставят Недим на мира, и решава да намери момиче от родния си край, което да се омъжи за него, за да го спаси от самотата.

Намеренията на Агях достигат до алчната Нериман, която веднага предлага на собствената си внучка Джерен златната възможност да се избавят от бедността и да заживеят охолно в Истанбул. Девойката веднага приема, смятайки, че ще се венчае за Дженк – харизматичния наследник на фамилия Карачай, без дори да подозира, че всъщност ще стане съпруга на инвалида Недим. Двете с Нериман правят всичко възможно, за да убедят майката на Джерен – Сехер, да се преместят в Истанбул, но тя твърдо отказва да „продаде“ дъщеря си. Готови на всичко да постигнат користните си цели, Джерен и Нериман дори подпалват дома, в който живеят, за да принудят Сехер да заминат за Истанбул в имението на Карачай. Сблъсъкът между двете семейства е неизбежен, а Сехер попада в свят, в който властват парите, алчността и коварството. Дали обаче една зараждаща се любов ще е способна да се изправи срещу жестокостта на един „безмилостен град“?


image0 (9K)