Досъдебно производство за „умишлено убийство“ на 16-годишно момче вчера. 4-ма заподозрени, един арестуван

Софийска градска прокуратура разследва обстоятелствата, свързани с открито тяло на млад мъж в столичния квартал „Димитър Миленков“. Около 22 ч. вчера, 04.06.2020 г., дежурен полицейски служител от 08 Районно управление на МВР в столицата, е забелязал на камерите за постоянния видеоконтрол необичайно раздвижване в района на кв. „Димитър Миленков“.

На място са били изпратени полицейски екипи, установили безжизнено тяло на млад мъж. Незабавно са били предприети действия по разследване и издирване, в резултат на които са установени четири лица, които по-рано били в непосредствена близост до пострадалия по време на инцидента.

Същите са отведени до РУ за даване на обяснения. Към настоящия момент е известно, че починалият е шестнадесетгодишният Б.Б. Тялото му е изпратено до Катедра по съдебномедицинските дейности за изясняване на причините на смъртта.

Образуваното досъдебно производство е за извършено престъпление по чл. 115 от НК – умишлено убийство. Има задържан – А.Г. (на 28 години), осъждан.

Работата по случая продължава.

Blitz.bg 

(Visited 9 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.