Дъщерята на Хубчев с емоционално изявление

 

Дъщерята на Петър Хубчев – Кристина, използва социалните мрежи, за да благодари на всички за подкрепата към баща ѝ, който се бори с рака, научи ЗАРАТА. След като стана ясно, че легендарният бранител страда от коварната болест всички двубои от осмия кръг на родното първенство бяха прекъсвани в петата минута, а в благотворителния мач на Стилиян Петров това се повтори. Легендата Христо Стоичков подари специална фланелка на сестрата на Хубчев и дългогодишния му помощник Левон Апкарян.

Ето какво написа Кристина Хубчева:

„Преди една година баща ми се прибра от България и малко по-късно той ни сподели, че е болен от рак. Това беше голям шок, най-любимият ми човек на този свят, който никога не ми е казал лоша дума и е искал само едно от нас, да уважаваме хората. Аз преодолях шока и си казах щом той е силен и ние ще сме с него. Неговото заболяване обърка целя му план за в бъдещето. Но сега има нова мисия и тя е да се оправи максимално. Мисля, че сега, след като голяма част научиха за неговата битка, му олекна и хората няма да се чудят защо е напуснал Берое, защо не присъства в публичното пространство и т.н.

Тук сега е моментът да благодарим на всички приятели, които се свързаха с нас да благодарим за подкрепата. Огромна благодарност към Стилиян Петров и неговата Фондация, към всички български и световни футболни звезди, участвали в Мача на надеждата, към всички футболни клубове в България и хора, които са с него в този момент.“

(Visited 227 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.