Д-р Ненков: Какво като излъжеш полицая, за да се напиеш?

Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае колко цигани се изсулиха от София под претекста, че гледат възрастни родители и болни деца. Това заяви в предаването „Денят започва с Георги Любенов по БНР бившият здравен министър д-р Мирослав Ненков.

„Какво от това, че ще излъжеш полицая, за да се напиеш. На някой му се приисква да се напие в родното си село – отива, целува майка си, заразява я, тя почива, а после плачат, че държавата не е направила нищо. Селски истории на прости хора“, каза още той.

„Много хора ги е страх да не се заразят, а колко ги е страх да не заразят близките си? Само, ако в главата на този човек има нещо друго освен две ракии. Хората бяха един до друг в църквите. Крайно вярващи, но нямаше нито една жена с покрита глава. Такъв е православния модел, за информация на вярващите“, коментира д-р Ненков.

image0 (9K)

„Този Великден ще го празнуваме вкъщи – и какво от това? Няма да е последният. Човешката глупост ме ядосва, а Господ наказва най-много глупаците“, завърши д-р Мирослав Ненков.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!