Ева Веселинова се срамувала от палавото си минало

Ева Веселинова вече е примерна майка и залива социалните мрежа със снимки на бебоците си, както и полезни съвети за бъдещи и настоящи родители. „Уикенд” забелязва, че инстаграмът й усилено върви към превръщането му във форум бг мама, но не винаги усмихнатата блондинка е била така примерна домакиня и девойка, каквато се опитва да изглежда.

Всъщност Веселинова пробива в телевизията с голи гърди в буквалния смисъл на думата. Звездният й час настъпва след като се яви на конкурса „Мис Плеймейт”. Въпреки че напористата сливенлийка с напращели гърди има данни да спечели, голямата награда тогава грабна Елена Кучкова, а Ева не успя да влезе дори в челната тройка.

Въпреки това бившата панелистка от „На кафе” не се отказа от амбициите си за известност и се записа за участие във вече несъществуващата телевизионната игра на Нова телевизия „Сделка или не”. Там русата госпожица стана любимка на водещия Румен Луканов, а зрителите я занят като Ева от Санторини, но тя така и не успя да отвори пълна с пари кутия. Затова пък доби популярност и влезе в екипа на „Господари на ефира” като репортерка. Така дойде и славата й. След като „Господарите” спряха, усмихнатата чаровница, която след броени дни ще стане на 36 години, се намърда в „На кафе”. Тогава я споходи още по-голяма известност.

Колегите й твърдят, че е имала дългогодишна дискретна връзка с женен продуцент, Блондинката, която се хвали, че красотата й е напълно естествена – без намесата на филъри, ботокс, изкуствени коси и силикон, е доста желана и не може да се оплаче от мъжко внимание.

Тази пролет Ева роди близнаци от тайнствен мъж, чиято самоличност упорито крие. Знае се, че е грък, доста по-възрастен от нея. Блондинката горчиво съжалява за голите си снимки и иска да ги изтрие от биографията си, но не може, твърдят запознати.

„Не мога да върна времето назад, но ако имах тази възможност – нямаше да участвам. Отчитам го като грешка”, споделя днес блондинката и се оправдава с младостта си. Пред приятелките си бившата тв водеща споделила, че за нищо на света не би позволила на дъщеря си да се снима гола за еротично списание или да участва в подобен род конкурси.

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.