НАЙ-НОВИ:

Една от тризначките е бременна от мистериозен мъж

Една от трите сестри, станали известни като тризначките от Благоевград, е бременна в шестия месец, пише „Галерия”.

Колоритната Любов Станчева ще роди дете от мистериозен мъж, твърди изданието. Победителката в шоуто „Биг Брадър 3“ криела щастливата вест дори от близките си, защото не одобрявали избраника й.

[ad id=“225664″]

Бъдещият татко е от турски произход. Той живеел от година и половина заедно с Любов в Англия. Майката на риалити звездата не харесвала гаджето й и двете дори не си говорели от година заради него, твърди „Галерия“.

Едва преди месец пък другите й две сестри Вяра и Надежда узнали, че ще стават лели. Те обаче вместо да се зарадват, започнали да се вайкат и да оплакват Любов. Те я критикували, че не е направила аборт и сега ще посрами майка им пред цял Благоевград заради извънбрачното бебе.

-->

[ad id=“263680″]

Турчинът не желаел да се жени и предпочитал да живеят на семейни начала. Любов нямала нищо против. За разлика от близките си, тя била на седмото небе от щастие със своя любим. Тризначката нямала търпение наесен да прегърне бебето си и дори вече се хвали в социалната мрежа с бременното си коремче.

Може би е дошло времето, когато да ми се случи нещо, което да ми донесе щастие, а не опит!“, споделя с надежда Любов. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Най-нови