Екстрасенсът на Даяна: Хари е в голяма опасност, Меган го е обсебила!

За никого не е тайна, че принцеса Даяна имаше личен екстрасенс, с когото контактуваше дълги години до смъртта си. Симон Симънс твърди, че все още поддържа връзка с покойната принцеса на Уелс, а наскоро тя дори е оставила съобщение за синовете си, пише Daily Star.

Симон, която беше близка приятелка на Даяна, казва, че принцесата на народа се притеснява за децата си и най-вече за Хари.

Както е известно, Хари се отказа от кралските си задължения и заедно със съпругата си Меган Маркъл се премести да живее в САЩ.

Симънс казва, че двете с Даяна се опасяват, че всичко това може да завърши с ужасяващо бедствие. И дори намеква за възможното самоубийство на по-младия принц. Тя е написала писмо до Уилям, в което го умолява да спаси по-малкия си брат. „Даяна ме накара да обещая да ви наглеждам с Хари, за да се уверя, че сте добре и да ви предупредя, ако се задава опасност.

Пиша ви, умолявайки да се вслушате в думите ми, защото Меган изолира Хари и в крайна сметка това ще го принуди да предприеме радикални, вероятно смъртоносни, саморазрушителни действия. Ако искате да отговорите, не се колебайте. Трябва да спасим Хари“, пише Симънс.

Екстрасенската все още не е получила отговор от Уилям, но възнамерява да напише писмо и на принц Хари.

„Ще му напиша още едно писмо, но ми казаха, че той и Уилям отказват да четат писма от приятелите на майка си, защото им е внушено, че не трябва да им се доверяват. Толкова е тъжно, защото това е единственият начин да чуят цялата истина за нея“, отбелязва тя.

По-думите на Симон, положението не спира да се влошава. „Хари е отделен от всичко, което обича – семейство приятелите, включително и другарите си от армията… Даяна каза, че той се чувства все по-изолиран и за него това е мъчение“, казва още тя.

Симон Симънс и принцесата на Уелс се запознават в лондонската клиника за алтернативна медицина The Hale Clinic през 1993 г. и остават приятелки до гибелта й през 1997 г. Малко преди кончината на принцесата, тя я предупреждава, че „ще й се случи нещо, което ще й коства живота“. Симънс предсказа бременността на Меган – дори преди официалното съобщение за нея. През октомври 2018 г. тя също така предрече, че херцозите на Съсекс ще се разделят до „две и половина-три години“. Както и че преди внезапния край на брака им ще им се роди още едно дете.

jenata.blitz.bg

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!