Екшън в Бургас.Трима младежи пребиха шофьор спрял на пешеходна пътека

На 9 март около 14.00 ч. в Първо Районно управление на МВР – Бургас е получено съобщение за побой, нанесен над 54-годишен руски гражданин, осъществен на кръстовището на бургаските улици „Гурко“ и „Оборище“. Това съобщиха от ОДМВР – Бургас, съобщи NOVA.

[ad id=“225664″]

Установено е, че час по-рано продължително пребиваващия в Бургас руснак, движейки се с лек автомобил „Хонда Джаз“, с бургаска регистрация по улица „Демокрация“ и завивайки по улица „Гурко“, спрял за да даде предимство на пресичаща по пешеходната пътека жена.

Движещият се зад него лек автомобил започнал да му свири, но руснакът продължил по улица „Гурко“, като завил и спрял на „Оборище“. От задния автомобил слезли трима младежи, които влезли в пререкание с 54-годишния мъж. Той се опитал да им обясни, че спрял за да даде път на пешеходката, но младежите му нанесли няколко удара в областта на лицето. В резултат на побоя на руснака е избит горен зъб. След извършване на криминалното деяние младежите се качили в автомобила си и избягали.

[ad id=“236993″]

В резултат на бързите полицейски действия, предприети след получаване на сигнала за инцидента в Първо Районно управление – Бургас, самоличността на извършителите на побоя е установена и те са задържани. Констатирано е, че това са един 22-годишен и двама 25-годишни криминално проявени мъже от Бургас. По случая в Първо Районно управление – Бургас е образувано досъдебно производство.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.