Емилия изстрадала 4 аборта, сега карала тежка бременност

Bолк дивата Емилия кара тежка бременност и не смее да излиза от баровския си дом. 39-годишната пайнерка очаква бебе и се пази изключително много от вируси и любопитни погледи, научи „Уикенд”. Блондинката се е покрила от 4 месеца и от нея не долитат никакви вести. Според хора от бранша, в момента тя е в началото на седмия месец.

Жената на милионера Жорж Башур не ходи по участия, не публикува снимки в социалните мреги, нито има някаква активност в публичното пространство. Бившата половинка на Коко Динев се крие, защото е бременна, но все още не иска да се хвали с радостната вест.

„За всяко нещо, разбира се, има причина. Ще я споделя, когато му дойде времето”, отсече в последното си интервю красавицата, като не разкри повече подробности за слизането си от сцената. „Поради непредвидени обстоятелства всички участия и изяви на Емилия на този етап се налага да бъдат преустановени”, написа през юли месец администратор на нейната фен страница в интернет. И от тогава – пълно мълчание!

image0 (9K)

Оттогава певицата само се включи за да изкаже съболезнования за починалата си дуетна половинка Денис Теофиков. Единствено Емилия и съпругът й Жорж Башур подадоха ръка на семейството на внезапно загиналия певец и поеха погребението на младежа. Родителите на Теофиков не е молило за помощ, но пък за никого не е тайна, че не са заможни. Емилия и Башур сами предложили помощта си, а опечаленото семейство приело. Това е най-малкото, което можеха да направят, предвид факта, че с певицата направи фурор с дуетите си с Денис – „Акула“ и „Тръгвай си”, с които поставят рекорд по гледане в Ютюб.

„Когато един млад човек си отиде, думите са излишни. Съболезнования към цялото семейство. Почивай в мир, Денис”, написа Емилия в социалните мрежи и с това се изчерпа активността й. След това отново изчезна. Тя не се появи на поклонението на Денис Теофиков, което бе на 29 октомври. Близки до Емилия издават, че блондинката е имала желание да отиде, но заради трудното си положение е било невъзможно.

Бившата половинка на Коко Динев упорито крие, че ще дари живот след броени месеци, защото има доста аборти зад гърба си и бременността й е рискова. Припомняме, че Емилия загуби бебе след жестока катастрофа.

 

 

(Visited 31 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!