Емил Христов, общински ръководител на ГЕРБ – Стара Загора: Комплекс „Марица изток“ е нашата Шипка, която браним

Общинският ръководител на ГЕРБ в Стара Загора Емил Христов представи пред членове, симпатизанти и журналисти кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС от община Стара Загора, които са в листата на коалицията в 27-и Многомандатен избирателен район.

Пред шатрата в центъра на Стара Загора с хората разговаряха кандидатите за народни представители Бояна Танева-Манова, Анастасия Гидикова, инж. Живко Желев, доц. Деян Стратев, д-р Надя Трендафилова, Мартин Мартинов, инж. Димитър Стаматов, инж. Стоян Григоров, Ростислав Попов, а също и общински съветници от ГЕРБ.
„Нашите прадеди са имали своя връх Шипка, бранили са България, извоювали са свободата ни. Нашата Шипка днес е комплекс „Марица изток“. Ако го предадем, те ще ни питат защо. Тези, които подписаха тайно през нощта закриването на минно-енергийния комплекс, са потомците на онзи, който отвори вратите на Царевец – българската столица. Това са съвременните предатели от „промяната“ – заяви пред представителите на медиите Емил Христов.
Той подчерта, че комплекс „Марица изток“ не е само производител на електрически ток, а и гарант за енергийната независимост на България, и неговата дейност, както и работните места, трябва да бъдат запазени.
„Имаме много приоритети. Сред тях са цялостното обновяване на Университетската болница, развитието на Тракийския университет, запазването на работните места и повишаване на стандарта на живот на хората… Уверявам ви, че нашите кандидати от ГЕРБ – СДС ще ги отстояват докрай“ – каза в заключение Емил Христов.


image0 (9K)