„Ергенът“, за чието сърце ще се борят над 10 дами

Шоуто тръгва скоро по Би Ти Ви. Преди ден хубавецът бе официално представен от телевизията, а дамите, решили да го свалят пред камерите, могат да кандидатстват за шоуто до средата на август.

Ергенът Виктор Стоянов преди време е имал връзка с Христиана Парова. Запознават се преди много години във фитнес залата, тъй като и двамата редовно я посещават, за да ваят тела. Връзката им продължава повече от 6 години, изпълнени с любов и пътешествия, а Виктор гледа сина на Хриси, който е тийнейджър. Не са ясни причините, които са сложили край на сериозната им връзка.

За „България Днес“ от кухнята на предаването издават, че към момента на влизането си в шоуто Стоянов няма официална половинка и е напълно свободен. „Доскоро е имал приятелка, популярна дама от фитнес средите, но сърцето му в момента е свободно“, коментират от предаването. Шоуто няма финансова награда, а това, което печели ергенът, е жена до себе си. Риалитито трябва да завърши с предложение за брак, което не е задължително, а ако избраната дама и ергенът стигнат до съгласие, могат да продължат отношенията си и в реалния живот.

В представянето 31-годишният Виктор е посочен като бивш национален състезател и треньор по гребане. Завършва спортното училище и продължава образованието си в НСА. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. Към момента е управител на фитнес зала, има изяви като модел, участвал е в рекламни и музикални клипове. Участвал е в клипа на Галена „Стара каравана“, както и в „Добре дошла“ на Камелия.

Подобно риалити бе представено преди повече от 10 г. на българските зрители. Двата сезона на „Милионер търси съпруга“ завършиха безуспешно за покойния Христо Сираков и Тодор Славков, които бяха мъжете, чиито сърца трябваше да бъдат завладени от някоя дама. В първия сезон Сираков така и не откри мечтаната жена, а вторият сезон изненада зрители, след като Славков реши, че на финала и сърцето му ще бъдат спечелено не от една, а от две дами. По официална информация Малък Тошко е получил сумата от половин милион лева за участието си във формата. Шоуто продължава близо два месеца, а първоначалната селекция, направена от Славков, включваше 15 претендентки за сърцето му.

(Visited 101 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!