Жената на Александър Сано има 26 пирона и 2 пластини в гръбнака

От 5 години съпругата на звездата от „Под прикритие” Александър Сано – Нели, живее с 26 титаниеви пирона и 2 пластини в гръбначния стълб. По време на участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата”, където се представиха блестящо, гостите на Нели и Александър Сано полюбопитстваха не само за готварските им умения, но и за спортните травми на Нели.

Красавицата е носителка на много медали от международни състезания и европейска шампионка с ансамбъла, но е популярна с връзката си със застреляния през 1998 г. Иво Карамански, от когото има 23-годишен днес син – Иво-младши. Техният романс започнал през 1992 г., когатя тя била едва на 18 и приключил с убийството на подземния бос. От 10 години Нели живее с актьора Александър Сано, от когото има 11-годишна щерка Ава. Актьорът не само е отгледал първородния й син Иво като собствено дете, но му е дал и фамилията си, след като го е осиновил. През 2002 г. стартира телевизионната й кариера като репортерка в предаването „Огледала” по бТВ. След това Нели се изявяваше и в други предавания. Бившото златно момиче на Нешка Робева разказа в „Черешката на тортата”, че преди 5 години е претърпяла сериозна операция заради изкривяване на гръбначния стълб, което й причинявало мъчителна болка. Сколиозата, която Нели имала предизвикала paзмecтвaнe нa пpeшлeни и някoлкo пpитиcнaти нepвни oкoнчaния, кoитo предизвиквали нeoпиcyeмa бoлкa пo цялoтo й тялo, нaй-вeчe в плeшкитe и peбpaтa. Красавицата напусна танцувалното шоу на крачка от финала му.

Корекцията на гръбнака й била направена в Германия, издължила я с 6 см, затова бившата възпитаничка на Нешка вече стърчала над мъжа си Сано.

image0 (9K)

„Най-хубавото е, че когато стана баба, ще бъда изправена”, с чувство за хумор коментира травмата си Нели. Заради титаниевите пластини и пирони при всяко пътуване със самолет 46-годишната красавица задействала скенера за метални предмети. Нели винаги носела със себе си специален паспорт, който удостоверявал наличието им.

Бившата грация получила сколиоза на гръбнака по време на активната си състезателна кариера. По време на участието й в танцувалното шоу „Денсинг старс” през 2014 г. старата травма на Нели се усложнила. След всеки танц тя получавала ужасяващи болки в гърба. Оказало се, че е получила усукване и последващо възпаление по целия гръбначен стълб и ребрата. Въпреки болежките тя не се отказала от участието си. Тя умело прикривала, че изпитва страдание. За да излезе на сцената Нели ходела на физиотерапия и й биели обезболяващи инжекции.

 

(Visited 204 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!