Жената Водолей да забрави за афери с мъже Телец и Рак! Кои още не си пасват

Потенциалните проблеми при двойките могат да се предвидят само по зодиакалните знаци. С кои мъже е по-добре момичетата от определен знак изобщо да не започват афера? Разберете мъжете от кои зодии е малко вероятно да ви обичат. Поне, ако имате вяра на астролозите.

Жената Овен не си пасва с мъже Рак, Дева и Козирог

Може ли мъж Козирог наистина да се влюби в жена Овен? Ще бъде доста трудно. Овенът е известен със силните си емоции, това е „див“ знак. А Козирозите обикновено са малко по-сдържани и нежни. Това е твърде голяма разлика и за тях не е лесно да намерят компромис.

При Рака шансовете са още по-малко. Ракът е воден знак, а Овенът е огнен, който може да пламне от гняв или страст за миг. Дори децата знаят, че водата и огънят не се смесват.

Девата и Овенът са известни с това, че са много упорити, когато става дума за някакъв сблъсък на интереси. И в една връзка, и двамата (или поне един) трябва да са готови да правят компромиси.

Жената Водолей не си пасва с мъже Телец и Рак

Мъжете Телец виждат жените Водолей като небрежни и откъснати от действителността. И предпочитат момичета, с които могат да бъдат на една вълна.

Що се отнася до Рака, те са по-фокусирани към спокойствие и сигурност. Водолеите, от друга страна, се опитват да запълнят живота си със забавление и постоянна динамика. Което е малко вероятно да се хареса на мъж Рак.

Жена Риби не си пасва с мъже Близнаци и Везни

Рибите са свръхчувствителни, това едва ли е изненада за някого. Близнаците се отнасят към много неща по-лекомислено и може дори да не осъзнават, че са обидили потенциалната си сродна душа по някакъв начин. Във взаимоотношенията с жени Риби те ще ходят постоянно по тънък лед, а това е много трудно.

Що се отнася до Везните, такива мъже обичат да живеят живота докрай, без да се занимават с дреболии. А пък жените Риби са цариците на детайла. А това е предпоставка за сериозни разминавания.

Жената Козирог не си пасва с мъже Лъв и Овен

Мъжът Лъв няма как да е съвместим с жената Козирог. Причината е, че те са напълно противоположни личности. Тази двойка ще има малко общо както на енергийните нива, така и по отношение на креативността, импулсивността и в крайна сметка – чувствеността.

Изключително малко вероятно е Овен да се влюби в жена Козирог. Но тук уловката е различна – тези два знака се считат за естествено родени водачи. И връзката им бързо ще се превърне в непрекъсната борба за власт и контрол.

Жената Дева не си пасва с мъже Овен, Близнаци и Водолей

Овенът не обича да бъде критикуван и осъждан. А жените Дева са „свръхкритичен“ знак, дори и никой да не ги пита за тяхното мнение. А Овенът ще избяга с 200 от подобни критики.

Същият е случаят с Водолея – те не харесват особено критичността на Девата и песимистичното им отношение към живота.

Близнаците пък непрекъснато ще мислят, че Девата поставя високи стандарти за тях. А те по принцип не се стремят да задоволяват на нечия идея как да живеят.

Жена Везни не си пасва с мъже Дева, Скорпион и Риби

Ще бъде много трудно за мъж Дева с жена Везни, защото Девите са склонни да бъдат по-взискателни в отношенията. А Везните са известни със своята лекота, често преминаваща към лекомислие. Между тези два знака ще се води постоянна битка, която в крайна сметка ще дразни и двете страни.

Мъжете Риби са доста чувствителни, а жените Везни не винаги обръщат достатъчно внимание на емоциите на други хора. Поне не толкова често, колкото се нуждае един мъж Риби.

Везни и Скорпион просто няма да се разберат. Тази връзка ще бъде нестабилна от самото начало и в крайна сметка просто ще се разпадне.

Жена Рак не си пасва с мъж Везни

Везни и Рак имат много различни нива на емоционални нужди. И в една връзка е малко вероятно да намерят компромис, който да удовлетворява и двамата.

Жена Лъв не си пасва с мъж Скорпион

Има много причини, поради които връзката на Скорпион с жена Лъв няма да се получи. Но основното е, че в тази двойка и от двете страни ще има прекалена ревност и желание за надмощие в отношенията, пише Tialoto.bg.

Жената Телец не си пасва с мъже Стрелец и Лъв

Стрелците обичат приключенията и постоянните промени. А Телецът предпочита всичко да е стабилно и да остане на мястото си. Вижда ли ви се възможна подобна връзка?

Мъжът Лъв и жената Телец пък изобщо са несъвместими. Тези два знака имат различни начини за проявяване на обич, различни начини за решаване на проблеми и различни начини за управление на финансите. Трудно е да се намери по-неподходяща двойка от тях.

Жената Близнаци не си пасва с мъже Телец и Риби

Телецът и Близнаците имат много различни енергийни нива в ежедневието. И това може да доведе до разрушаване на всяка връзка.

Съюзът на Риби и Близнаци е възможен, но ще бъде трудно. Жените Близнаци са несериозни и искат да се наслаждават на живота всеки ден. Рибите са по-фокусирани върху емоциите си и по-малко оптимистични като хора.

Жената Козирог не си пасва с мъж Стрелец

Мъжете Стрелци не обичат да се чувстват така, сякаш имат прекалено голяма отговорност. А обикновено те се чувстват така в компанията на Козирог. И според астролозите подобна връзка е обречена във времето.

Жена Стрелец не си пасва с мъж Козирог

Козирозите са стъпили здраво на земята и демонстрират интелигентност в процеса на вземане на решения. Стрелците са импулсивни и креативни. Тази връзка ще бъде предизвикателна, защото и двете страни виждат най-обикновените неща по различен начин.

Жена Скорпион не си пасва с мъж Водолей

Мъжът Водолей и жената Скорпион не са съвместими помежду си, когато става дума за романтика. Освен това Скорпионите могат да бъдат доста ревниви, което ще накара един мъж Водолей да се чувства в капан. Което определено не е добре за любовта.

 


image0 (9K)