НАЙ-НОВИ:

Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана

Жена със симптоми на коронавирус е починала пред болницата в Монтана

Снимка: БГНЕС

33-годишна жена е починала пред интензивното отделение на болницата в Монтана. Трагедията е станала в сряда, информираха от болницата.

От там допълниха, че директорът на лечебното заведение е наредил да се извърши проверка по случая.

Жената е дошла в лечебното заведение в тежко състояние. Преди това й е направен PCR тест, а резултатът бил отрицателен. Въпреки това при пристигане в болницата е насочена към инфекциозното отделение. От там я препращат отново към реанимацията, където е починала, пише БТА.

Още по темата

14 сеп 2021 15:43

208

14 сеп 2021 11:45

177

Младата майка имала затруднено дишане от седмица. Тя е била прегледана от кардиолог и специалист по белодробни болести, който предписал лечение с антибиотици. На 15 септември състоянието й се влошило и близките й я докарали с личния си автомобил в държавната болница.

В белодробното отделение не я приели с обяснението, че е само за болни от COVID-19, а тя е с отрицателен тест. Близките направили опит младата жена да бъде настанена за лечение в частна клиника, но и там бил отказан прием. При второто завръщане в държавната болница жената починала при влизането в отделението по интензивно лечение.

https://www.dnes.bg/…………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Най-нови
Left Menu Icon