Женските имена, които мъжете не понасят

Започваме тази статия с едно голямо уточнение – всяко име е прекрасно и е най-подходящото за човека, който го носи. То създава определена аура около нас и ни служи гордо и вярно цял живот, пише Една.бг. Ето защо не бива да заклеймяваме някое има като хубаво или лошо.

Но според предания има някои женски имена, които дават на своите притежателки определени качества, които някои мъже биха сметнали за отблъскващи.

Дали това е така – не можем да бъдем сигурни! Все пак днес ви представяме кои са онези женски имена, за които се смята, че носят по-малко късмет в любовта на своите притежателки и защо това е така:

Агнес – Смята се, че жените с това име са свръх емоционални и палят много бързо, а характерът им е доста огнен и буен. Те имат чести промени в настроението и действат прекалено спонтанно. Няма да е лесно за един мъж да се разбира с такава дама.

Евгения – Жените с това име са твърде взискателни и строги към половинката си. Те искат да командват във всяка една ситуация и не обичат да губят контрола, което може да доведе до много проблеми, ако и другия партньор е контролиращ. Жените с това име обичат да поставят мъжете около себе си на изпитания, преди да решат дали си струват.

Мая – Смята се, че жените с това име имат противоречив характер. Те никога няма да се опитат да се променят или да направят компромис в името на връзката си, а напротив, ще вярват сляпо, че човекът или ги обича такива, каквито са, или няма смисъл да бъдат заедно. В допълнение към това, жените с това име са и доста ревниви.

Анастасия – Жените с това име имат малко непостоянен характер и често се оставят да нъдат завладени от емоции, а не от рационални мисли. Доста капризни са и изискват почти нечовешки качества от човека до себе си. Трудно е да се угоди на жените с това име, което може да подразни партньора им.

Людмила – жените, които носят това име, често имат проблем с контрола. Те искат да са прави на всяка цена, да печелят всеки спор, нещата винаги да стават според техните разбирания и планове. Действат припряно и прибързано, не обичат да споделят мислите и плановете си с половинката, което не е хубаво.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!