Живот си живее бившата на Доган, красавицата Алтен

Когато преди четири години красивата Алтен Алиева обяви, че се е разделила с почетния председател на ДПС Ахмед Доган, мнозина предположиха, че това е краят на луксозният й живот.

Оказва се обаче, че изисканата и дискретна по отношение на личния си живот Алтен успя да продължи сама живота си успешно.

Неотдавна Алиева, която е брокер в една от най-престижните компании за луксозни имоти, сама се похвали със снимки от бохемската си ваканция, която е прекарала с близки приятели. Женската компания се отправила към морския бряг, но не за да се препича на плажа, а на наета яхта, пише „Галерия“.

Компанията обаче не е претенциозна откъм кетъринга. Вместо да похапват калмари и ягоди и да пият скъпо френско шампанско, Алтен и аверките й се задоволяват с доста по-обикновено меню. Масата на лодката им е отрупана с хляб, месо, бира и кола. Посудата пък изглежда сякаш взета от стария шкаф на някоя баба.

Очевидно приятелките на красавицата, пък и самата тя, не държат на лукса. Макар да не разполагала с възможностите от времето, когато живееше с Доган, Алтен била изключително доволна от житието-битието си в момента. Изкарвала добри пари и успешно намирала купувачи за скъпи къщи, апартаменти и офис сгради на стойност стотици хиляди евро.

Работното й време било плаващо, така че намирала достатъчно време за приятно прекарване в различни приятелски компании.


image0 (9K)