ЖИТЕЛИТЕ НА ДОБРИЧ ВЪЗЛОЖИХА ЗАДАЧИ ЛИЧНО НА ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ

Хората споделиха, че ще гласуват с 24 и че те очакват от него да е в следващото управление, за да имат безплатни лекарства за ученици ипенсионери – най-одобряваната мярка в управленската програма на ВОЛЯ и НФСБ.

Пред добричлии, които се събраха на площада за срещата с него, Веселин Марешки подчерта, че няма да се примири икономически и политически разбойници да грабят от джоба на българите. „Горд съм, че като бизнесмен постигнах много в тази битка, но политиката дава възможност промяната да се направи в цяла България, във всички сфери”, каза още Марешки. Хората споделиха, че ще гласуват с 24, за да може патриотите от ВОЛЯ и НФСБ да влязат не само в парламента, но и да бъдат в следващото управление. Само така могат да имат безплатни лекарства за ученици и пенсионери – най-одобряваната мярка в управленската програма патриотичната коалиция.

Водачката на листата Кръстина Таскова изтъкна, че всички трябва да се преклоним пред земята, която храни народа ни и на хората, които се грижат за житницата на България. Тя е родом от Добрич, познава добре жителите на града и проблемите им. „Това е последното събитие на ВОЛЯ в кампанията. Избрахме да е в Добрич, за да напомним на всички политици, че никой не е по –голям от хляба”, каза още Таскова.

Тя припомни, че много хора от Добрич традиционно подкрепят Веселин Марешки и ВОЛЯ. Нещо повече- на президентските избори през 2016г. те го наредиха на второ място. На парламентарните през 2017г. също дадоха високо доверие на партията. „В неделя очакваме същото – гласувайте ни задачи, за да ги изпълним качествено и в кратки срокове. Няма за кога повече да се отлагат важните за хората решения”, изтъкна Кръстина Таскова.

Тя е честен, почтен и лоялен човек. Ще изведе листата на Добрич много напред в неделя. Такива са всички в нашия патриотичен отбор”, каза лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки като благодари на добричлии за подкрепата.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.


image0 (9K)