Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт
Записът от ПП: Циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Няма друго решение в случая. Не може да останат без последствия нещата, които чухме в записа. Единственото възможно решение в тази ситуация – преговорите ще бъдат замразени, докато не се предоговорят някои условия. Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат предвид ситуацията, възможни са всякакви варианти, но не бива да се спекулира“, заяви пред БНТ Даниел Митов от ГЕРБ-СДС.

Още по темата

27 май 2023 17:12

355

Той определи изтеклия запис като „циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт“.

„За да бъдат размразени преговорите трябва да се гарантира, че властта няма да бъде упражнявана така както си говориха тези момичета и момчета. Няма посолство, което да приеме такъв разговор“, допълни Даниел Митов.
Според него изреченото от Кирил Петков за назначаването на шефове на служби е невярно и измислено. Никога посолства не са се месили в тази работа, отбеляза Митов.

„По този начин се налива гориво в двигателя на „Възраждане“. Когато Мария Габриел получи гаранции, че няма да има овладяване на службите и на МВР, тогава ще бъдат възобновени преговорите. Целият останал състав на правителството, освен Мария Габриел и Николай Денков, трябва да бъде съставен от експерти“, коментира Даниел Митов.

Поясни, че ГЕРБ-СДС няма да се съгласуват с президента Румен Радев. Според Митов той прави това, което на на него му е изгодно.

 

https://www.dnes.bg/

(Visited 96 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.