За жената, която е трудно да обичаш и невъзможно да забравиш

Всеки мъж иска да има връзка с красива жена, която е елегантна, мъдра, изискана и очарователна, която привлича и предразполага, вълнува и омагьосва и за която казват, че е „истинска“. Но не всички са в състояние да превърнат мечтата си в реалност. Но ако въпреки това успеят да го направят и след време се разделят с нея, ще им бъде почти невъзможно да я забравят. Защото има жени, които са изключително трудни за обичане, но въпреки това оставят завинаги в съзнанието на мъжете. Те привличат силния пол като магнит и винаги се открояват сред останалите.

Ето и характерните им черти:

Знаят как да накарат някой да се влюби в тях, но никога не разбиват сърцето му

Колко връзки завършват мирно и без скандали? По-често след раздялата между бившите партньори остава само откровената омраза. Умните жени добре осъзнават, че връзките трябва да завършват само с положителни емоции. Те няма да обиждат и да се опитват да унижат бившия си. И ще го оставят само с приятни спомени. Още по-добре е, ако жената обясни всичко подробно и чрез банален диалог покаже защо връзката е невъзможна. Такива жени никога не се забравят и винаги остават в паметта на мъжете.

Тайнствена и загадъчна

Тайнствените дами винаги привличат вниманието на мъжете. Да бъдеш загадъчен изобщо не е трудно. Достатъчно е да не говориш за миналите си връзки и да криеш достатъчно факти от живота си. Освен това такива дами не се намесват в живота на мъжа, атакувайки го с куп провокативни въпроси. Достатъчно е да мислите рационално и да обръщате внимание само на най-важното. А ако жената знае как да се грижи за себе си, без да иска нещо, всичко това също се помни.

Не се вълнуват от драми

Младите момичета непрекъснато показват емоциите си, предизвикват скандали и ревнуват. Зрелите жени винаги мислят по различен начин. Те прекрасно разбират, че драмата в живота няма значение. Ако желаеш нещо, можеш да го поискаш директно. Мъжете винаги ценят жените, които мислят рационално. И при следващата кавга с новата си партньорка задължително ще си спомнят за бившата. Да, не е толкова лесно една жена да изгради подобни навици в себе си, но определено е добре да се стреми към това.

Знае как да предизвика ревност

Очарователните дами винаги знаят как да привлекат вниманието към себе си. Затова мъжете непрекъснато ги ревнуват. Тук обаче има една тънка граница, която трябва да имате предвид. Ако жената флиртува активно с представителите на силния пол и не спира да дава поводи за ревност, мъжът ще започне да я смята за безотговорна. Ревността трябва да се контролира. Мъжът не трябва да чувства, че жената може да го напусне или да му изневери по всяко време. Ако отношенията се изграждат на тези принципи, съвсем скоро ще приключат. А предизвиквайки ревност, винаги трябва да проявявате любов към избраника си. Намирането на оптималната граница не е толкова лесно, така че ако нямате опит, по-добре е да се откажете от тази техника.

 


image0 (9K)