Звезди се трошат на поразия: Дани Петканов, Борис Дали и Криско летят от мотори, Азис пее с комоцио пред 3000 души

През изминалата седмица риалити героят и ТВ водещ Даниел Петканов претърпя неприятен инцидент. Лудия репортер е паднал от мотор. Той публикува снимки, на които се виждат охлузвания по тялото му, както и рани на двата му крака.„От кръвта не се вижда, обаче ми прозираше костта. Мамка му, изглежда като нищо но, си наболява”, разказа Даниел. Бившият Брадър има нараняване на двата си крака – левият е засегнат в предната долна част, а десният при коляното и малко под него. Кросовия мотор, който е карал, има щети – част от тях вече са отстранени от негови приятели.

Инцидент с мотор помни и рап изпълнителят Криско. Той падна от мотор по време на снимките на парчето озаглавено „Искам да бъда с теб“. Изпълнителят се ожали на меломаните в социалните мрежи и също сподели кадър, на който личат две малки рани на лицето.

С неприятни падане от мотор се отбелязва и фолк певецът Борис Дали. Той се преби с мотор на централната улица в Бобов дол. При инцидента счупил стъпалото на крака си. Дали закарал колата си на автомивка и докато чакал да я измият, решил да покарам мотора на собственика на автомивката. Дупка на пътя обаче му изиграва лоша шега. Гипсът и обездвижването провалиха най-малко 20 участия на чаровния певец.

Стълби пък се оказаха фатални за Алисия. Тя призна че през всички тези години и се налагало само два пъти да отложи свое участие пред публика. Вторият път бе, когато тя трябвало да излезе и да весели хората в Благоевград. Преди участието обаче паднала по стълбите и си ударила силно главата. Персоналът и непознати така се изплашили, че някои дори се разплакали. Самата певица признава, че не си спомня подробности за инцидента.

Преди години певецът Васил Найденов счупи два предни зъба преди откриването на столично заведение, отново заради падане по стълби. След инцидента прекарал един ден в столична дентална клиника.

Врата разби главата на колегата му Азис. С дълбока цепнатина 4 см, певецът пял пред 3000 души. „Единственото което направих е да грабна салфетка в ръка и да попивам кръвта от главата си и се молих да не припадна на сцената, защото това си беше комоцио. За миг изгубих картина и звук“, разказва Азис.

С гипс на концерт се появи и Лъчо от СкандаУ, който счупи глезен седмица преди първия самостоятелен концерт на дуото зала Армеец, пише „Телеграф”.

Подобни спомени има и Любо Киров, който падна по време на съвместен концерт на Акага и Дичо във Варна. На сцената имало дупка и Любо паднал от височина 2 м, след което го гипсирали.

Тийнзвездата Джулия Бочева също претърпява нелеп инцидент и бе приета по спешност в болница, след като счупи левия си крак. Макар да не разказва подробности за случката почитателите й дискутираха два варианта – обикновено падане или луда пиянска вечер.

Актьорът Пламен Манасиев пострада на сцената по време на представление. С негов колега имали обща сцена, в която се карат. Той зарежда лък със стрела. Трябвало да изстреля стрелата, която да отиде в кулисите. Вместо там обаче тя се забива в главата на актьора. Въпреки това представлението продължило, а след края му Пламен се запътил към болницата.

Актрисата Ернестина Шинова също е приела геройски неприятен инцидент на сцената. По време на представление докато била все още студентка във ВИТИЗ Ернестина се опитал да се качи на конструкция на втория етаж, откъдето да стреля с автомат. Точно когато го заредила, паднала и си сцепила веждата.

Фолк дивата Анелия прави запомнящо се падане по време на промоция на един от албумите си. Малко преди края певицата закачила тока в решетка, която е част от сцената, загубила равновесие, последвано от падане. Накрая се наложило да се качи човек от екипа й, който да й помогне със заклещилият се ток на ботуша.

Звездно падане на сцената прави сръбската певица Лепа Брена в зала „Колодрума” в Пловдив миналата година. Въпреки това падането не развалило нейното настроение и тя бързо се изправила.


image0 (9K)