Зимни прически – звезди ни дават свежи идеи

По колко различни начина можем да носим прическата боб? Нека да ги преброим: асиметричен, вълнообразен, прав, с бретон, накъсан, прав или рошав – с една дума, въображението ни е границата. Универсалността на прическата, заедно с факта, че може да бъде пригодена за всяка форма на лицето и текстура на косата, е причината този стил да остане един от най-търсените в салоните. 

Освен това, бобът никога няма да излезе от мода, защото винаги има една негова версия, която е подходяща за всеки сезон. За зимата на 2021 година това е „острият боб“.

image0 (9K)

Тази права подстрижка е идеална за всеки с гъста коса, защото премахва допълнителното тегло и добавя движение на кичурите. Според фризьорката Анх Ко Тран, това е чудесен избор за дами, които имат обемна текстура и искат да освободят главата си от допълнителна тежест. Тя допълва, че стилът се запазва дълго време в една и съща форма.

Като се има предвид това, стилистката Адриана Папалео казва, че е много важно да сте готови да се сбогувате с някои от кичурите си, когато избирате този външен вид. „Ако имате много дълга коса, може да се наложи да се подложите на сериозна трансформация, за да получите формата, която желаете“, казва тя пред InStyle. Съветва предварително да разгледате няколко снимки, за да се вдъхновите за своя стил и чак тогава да се отправите към салона.

Подобно на толкова много различни стилове на боб, острият изглежда добре както прав, така и вълнообразен. Ако искате да използвате горещи инструменти, Ко Тран предлага да се насочите към машата, за да добавите живи къдрици, които ще ви придадат разнообразие към визията.

Преди да се отправите към салона, имаме няколко звездни предложения, от които може да почерпите вдъхновение за следващата си прическа: 

Кери Уошингтън

Класическата форма на острия боб на Кери Уошингтън е дело на Ким Кимбъл. Тук виждаме супер елегантен завършек с обърнати надолу краища. Дълбоката странична част придава меко докосване на тила.

Луси Хейл

Персонализирането на острия боб, за да направите стила по свой вкус, е толкова лесно, колкото да приберете предната част на косата си зад ухото, както го прави Луси Хейл.

Източник: Tialoto.bg  

Източник: https://www.dnes.bg/……………….

(Visited 13 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

error

Харесва ви статията? Споделете,моля!