Златната есен на Есма и Гарип довечера в „Завинаги“

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ облаците се разпръскват толкова мълниеносно, че слънцето чак започва да прежуря. Дали пък някой няма да изгори?

Купоните следват един след друг и то по много хубави поводи. Докато жените организират бебешко парти за малкия Уут, който е станал на достолепната възраст от 40 дни, мъжете получават страхотна новина в холдинга. Но нека видим какво се случва едно по едно.

В хола на конака са се събрали младите майки и жените от персонала, които обграждат Дилара и нейното момченце с много обич. Те са подготвили страхотен празник с много мили подаръци и наричат малчуган като истински орисници. Ипек признава пред всички, че никак не е била очарована от пристигането на Сюрея в имението, но след няколкото изминали години е благодарна за това, тъй като Сюрея е променила към добро живота на всички. Двете снахи се прегръщат в знак на взаимно одобрение.

В “Завинаги” малката душичка е толкова самотна, а Фарук е като оглозган

Мъжете са около голямата заседателна маса, когато по телефона получават потвърждение за голяма по обем сделка с немска компания. Става ясно, че Адем и Фикрет са планирали успешно всичко и сега от сърце се радват на постигнатия успех. Фарук е изненадан, че двамата се сработват бързо и толкова добре, но кима доволно. Всички вземат решение да полеят хубавата новина. Но след като тържеството в конака приключва и мъникът Умут е изкъпан в хамама, на жените им доскучава и вкупом се изсипват в кръчмата при мъжете си.

В “Завинаги”: Неизлъчвани кадри от бягството на младите Есма и Гарип, преди сватбата с Февзи

А Есма и Гарип са на почивка и необезпокоявани от снахите и синовете на султанката, заслужено се отдават на чувствата си. Двамата се разхождат покрай морето, а възрастният адвокат изписва името на любимата си, украсено в края с прободено от стрела сърце. Есма му признава, че е безкрайно щастлива и спокойна, както и доволна от стечението на обстоятелствата, които отново са ги събрали заедно. Тя е радостна, че всеки ден с Гарип е цяла Вселена, различен от дългите години без неговата обич. Тя констатира това, че часовете с него са като цял един живот, че нейното усещане е за пълноценност.

Осман се опитва да извади батко си от унилото настроение и го кара да отговаря на въпросите му веднага.

В школата при Дилара се появява един симпатичен баща на момиченце, което се обучава там. Той се оказва също музикант и е много забавен в грижите за детето си.


image0 (9K)