Зловещо! Появи се нова жертва на убиеца на рейнджърката

Потвърждава се информацията, че има задържан за бруталното убийство, потресло България.

Трупът на рейнджърката Десислава Стоянова бе открит късно снощи от полицията в дома на партньора й. Близо е до автосервиз и микроязовир. Жената е открита в една от пристройките.

Арестуван за зловещото деяние е Светослав Каменов. Двамата са били колеги в 61 Стрямска механизирана бригада. Преди години обаче той е бил уволнен. Както писахме, той е задържан вчера в Мездра. Опитал е да се укрие.

Вчера бе открит и автомобилът на жената – разфасован в автоморга в Карлово.

Съсед на убиеца е разкрил повече подробности около живота му: „Вие ми казахте, аз не знаех. Последно го видях преди седмица, в събота. Каза, че отива на село. Не се занимава с нищо. Обикновена работа – каквото намери – работи. Има семейство – жена и деца. Сигурно на 12-13 години е едното, момичето е по-малко. Разведен е, а жена му е в Плевен. Тук си идваше сам“, признава съседът му пред Нова телевизия.

„Леля му и калеко му го търсиха. Майка му каза, че цяла седмица не й е звънял. Не знаех, че има връзка с убитата жена. Не е казвал, че е имал приятелка, нито нищо. Иначе имаше приятелка от София, която цяло лято стоя тук. Преди време я беше набил – цялата беше в кръв и си замина за София“, шокиращо разкри съседът на Светослав.

„Пиеше, но не да се напива. Не се е случвало да прави бели този калпазанин. Не сме очаквали да заколи жена“, завърши той. Убийството е извършено вероятно преди седмица.

Основната версия е ревност – Десислава е имала паралелна връзка и с друг мъж. Не е изключено между двамата да има и неуредени финансови отношения.

Източник: БЛИЦ

(Visited 6 times, 1 visits today)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.