НАЙ-НОВИ:

Знакът Скорпион: Тъмен, силен, но неустоим

Знакът Скорпион: Тъмен, силен, но неустоим

Снимка: iStock

Скорпионът е осмият и може би един от най-важните знаци на зодиака. Слънцето преминава през знака Скорпион от около 23 октомври до около 22 ноември, в зависимост от конкретната година.
Хората, родени под този знак са известни с това, че са потайни, дълбоки, напрегнати и съблазнителни.

Някои астролози сравняват Скорпиона с паднал ангел, който танцува през тъмнината и осветява нощта, внасяйки ново разбиране за кризисните ситуации. Скорпионите наистина имат по-дълбоки възприятия и способности. Те са до болка честни, като понякога виждат истината преди всички останали.

Представителите на този знак сякаш винаги носят у себе си рани и белези от миналото, но пък те разбират болката като никой друг.

Скорпионът е знакът, който е в унисон със страданието – не се плаши от него. Той разбира борбата, не се плаши от тъмнината и винаги ще намери начин да се върне и да започне отначало.

Оригиналният символ на тази зодия всъщност е змията (а не скорпион). Змията е много мощен духовен символ от векове. Тя е символ на обновяване и прераждане. Това е същество, което може да свали кожата си и да я възстанови – регенерацията тук е от най-голямо значение.

Точно като змията, Скорпионът сменя кожата си в различни етапи от своя живот, тъй като подсъзнателно жадува за процеса на обновяване.

Още за Скорпиона можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Източник: https://www.dnes.bg/………………. ЗА ДА ПОДОБРИШ ИМУНИТЕТА СИ, ВИЖ ТУК!

[post-views]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Left Menu Icon