Зодиакът. Връзките, които завършват пагубно

Всички търсим половинката си, без да предполагаме, че звездите вече са предрекли бъдещето ни. Има представители на конкретни зодии, с които може да се чувствате като сродни души, но има такива, от които трябва да бягате далеч!

Това са най-несъвместимите зодии, които трябва да седят далеч един от друг.

Телец и Стрелец

Тези хора трябва да положат много усилия да бъдат близки, както в приятелството, така и в романтичните отношения. Те са напълно различни в принципите и приоритетите си. Възможно е да се каже, че това е сблъсък на миналото и настоящето.

Телецът е боец за семейните ценности, стабилността и мира. Идеалният му свят е комфортен дом, в който никога нищо не се е променя.

Стрелецът – човекът, който живее за мига и търси приключения. Той противоречи на традициите и не се страхува да експериментира.

Двата представителя имат коренно различни гледни точки по отношение на храните, материалните въпроси и живота. Стрелецът не харесва упоритостта на партньора си, докато Телецът не може да бъде достигнат от неудържимия знак на зодиака.

Овен и Дева

Овенът и Девата е трудно да бъдат заедно и да споделят една стая, защото в този съюз има минимална съвместимост и много противоречия. Те са пълни противоположности.

Овенът ще уплаши партньора си със своята несигурност и липсата на логика в действията си. Той е един бурен огнен поток, пред който си безсилен, колкото и да си упорит. И тук Девата изглежда студена и спокойна личност, която крие душата зад правилата и диктатурата.

Разбира се, те имат шанс да бъдат заедно или поне да пробват. Но за това е необходимо да се направят много компромиси.

Рак и Водолей

Първото място в тази класация е между представителите на тези две зодии. Ракъм е романтичен и обича да говори за душата си, което ще позволи на водолея да го опознае бързо и е възможно да се роди много силен интерес между двете страни. Високата степен на несъвместимост между тези две зодии обаче обрича връзката на нещастно бъдеще.

Тези знаци са доказателството, че противоположностите се привличат и за да останат заедно, трябва да се борят много.

Тези знаци бързо престават да вървят един към друг, заради личните виждания за живота. Водолеите търсят свободата навсякъде и се нуждаят от пространство дори в романтичните си отношения.

И тук е ракът – човекът „дом“, който иска да бъде близо до половинката си. Той ще се опита да върже любимия си човек вкъщи, използвайки различни манипулативни трикове. Водолеят трудно може да бъде задържан на едно място, особено разчитайки на емоционалните си пориви.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)