Зодиакът. Идеалната жена за всеки мъж

Оказва се, че мъжката гледна точка за жените има свои собствени характеристики според зодията, под която са родени.

Ето защо мъжете не могат да устоят на тази или онази красавица.

Овен

Мъжете, родени под този знак, имат високо мнение за себе си, поради което няма да търпят недостойна жена край тях. Овенът търси достойни, за да спечели сърцето им, трябва да разберете нуждите му и да ги задоволи.

Телец

Телецът е много спокоен и сдържан, лесно е да се предскаже неговите поведение и желания. Тези мъже много обичат вниманието, грижите, затова обръщат внимание именно на този тип.

Близнаци

Мъжът Близнаци търси приятел, сродна душа, с когото е лесно, забавно, няма нужда да се преструва. Ако с жената можете да споделите страстта си, да ѝ кажете тайна, съюзът ще бъде успешен.

Рак

Този знак има много фина душа и имат нужда да са оценени. Уязвимите мъже се опитват да намерят жена, която да бъде мека, нежна, доброжелателна.

Лъв

Този знак се нуждае от всичко наведнъж, така че е трудно да им угодите. Те търсят красавица, която да им пасва външно, срамежлива жена, която да сведе очи навреме.

Дева

Такива мъже търсят равни партньори, които ще бъдат независими и целенасочени. Девите са потопени в себе си, студени на външен вид, така че романтичните жени не са подходящи за тях, ще им е неудобно заедно.

Везни

Този знак се стреми към хармония, затова до тях жените със сходен характер се чувстват най-добре. На Везните им е добре със зрели, мъдри, разумни дами.

Скорпион

Трудни мъже, с които не е лесно да изградиш отношения. Те са лесни за покоряване от решителна смела жена, леко отчаяна, но духовно силна и хармонична.

Стрелец

Тези мъже лесно се поддават на женското влияние, но да ги държите близо до себе си е трудна задача. Стрелците твърде бързо се отегчават от красотата, външната привлекателност и ако темите за разговор са изчерпани, тогава всичко ще свърши моментално.

Козирог

Педантичният Козирог обича да анализира всичко, да го разглобява на елементи и да го поставя в система. За да спечелите сърцето му, трябва да разработите истинска инструкция. Романтичните и ексцентрични жени не могат да направят това.

Водолей

Тези мъже са подобни на Близнаци, те също търсят партньор в лицето на жената. За тях е важно да имат приятел, с когото е много лесно. Водолеите харчат много енергия, за да спечелят жена, ако тя е ерудирана и умна, има добро чувство за хумор.

Риби

Сложен и непредсказуем знак, който търси търпелива и спокойна приятелка, грижовна и сладка. Ако сте готови за различни изненади, можете да бъдете спокойни, тогава Рибите ще ви оценят. В същото време не можете да увеличите нивото на вниманието към бюста си. В противен случай Рибите ще избягат.

iwoman.bg

 


image0 (9K)