Зодиакът. Най-важният урок за всеки знак

Най-важният урок за всяка зодия през март

Овен

Разберете, че хората понякога имат нужда просто от слушател, някой на чието рамо да поплачат и не винаги се нуждаят от съвет или рицар в бляскави доспехи.

Телец

Ще трябва да се научите да живеете в настоящето, особено когато е толкова несигурно и тревожно. Спрете да се опитвате да правите планове за месеци наред.

Близнаци

Въпреки че се грижите за своите близки повече от всичко друго, не можете да допуснете вашите собствени нужди да паднат „извън борда”. Няма да можете да бъдете там за другите, ако не се грижите за себе си.

Рак

Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Понякога е адски трудно да натиснете бутон „пауза“ в ума си, но не спирайте да опитвате и спрете да се тревожите.

Лъв

Миналото ви не ви определя. Не определя и какво ще има в бъдещето. Ако положите усилия, тогава идните дни ще бъдат светли. Можете да постигнете мечтите си, но първо трябва да започнете да вярвате в себе си.

Дева

Не е нужно да се втурвате в нещо, с което не сте готови да се сблъскате. Разрешено е да правите „бебешки стъпки”. Позволено ви е да се движите бавно, така че се възползвайте.

Везни

Вие сте забавили зрелостта твърде дълго. Време е да поемете отговорност за своите грешки и действия, да застанете зад думите си.

Скорпион

Трябва да започнете да гледате по-реалистично на това, което можете и не можете да направите. Големите мечти трябва да са „подплатени” от стабилни планове.

Стрелец

Разберете кое е нещото, което ви кара да се чувствате живи и го последвайте.

Козирог

През март ще трябва да се отпуснете. Вярвайки, че подходящият партньор, правилната работа, правилният път ще се появят, когато е време.

Водолей

Простете на себе си и спрете да премисляте всички различни начини, по които е можело да реагирате.

Риби

Имате склонност да носите по „няколко дини под мишница”. Намалете малко темпото и се насладете на живота си повече.

iWoman.bg

 


image0 (9K)